Premium Fashion Brands

Premium Fashion Brands Zdroj: Premium Fashion Brands

Premium Fashion Brands
Premium Fashion Brands
Premium Fashion Brands
Premium Fashion Brands
Premium Fashion Brands
14
Fotogalerie

Luxusní magazín nejen o módě. Jaký byl křest nového PFB fashion časopisu?

Ve čtvrtek 19. října proběhl křest v pořadí již druhého tištěného magazínu PFB ve stylových prostorách restaurace SOHO v Praze. Magazín společně pokřtily šéfredaktorka Harper’s Bazaar Barbara Nesvadbová s členem vedení Premium Fashion Brands, Annou Gruberovou. Jaké další celebrity si tuto senzaci nenechal ujít?

Hvězdný křest

V minulém týdnu se na poli módy odehrála významná událost, která jistě nenechala žádného milovníka módních trendů chladným. Jedinečný křest Premium Fashion Brands magazínu. Ten si zajisté nemohly nechat ujít ani české celebrity s vášní a citem pro módu. Vedle již zmíněných noblesních dam tak na akci nechyběla zvučná jména jako Monika Koblížková, Soňa Skoncová, Roman Šebrle, Jitka Nováčková, Nikol Švantnerová, Kateřina Sokolová, Andrea Bezděková nebo Filip Vaněk.

Premium Fashion Brands
Premium Fashion Brands | Zdroj: Premium Fashion Brands

Poselství magazínu

Magazín PFB si klade za cíl přinášet průřez nejnovějšími trendy ze světa módy dvakrát do roka za spolupráce s předními stylisty, špičkovými fotografy a dalšími profesionály z československé fashion scény. Ve druhém vydání se v módních editoriálech objevili olympionik Roman Šebrle, šéfredaktorka Harper’s Bazaar Barbara Nesvadbová a zpěvačka Dara Rolins. Za foťákem stanul úspěšný Radim Kořínek, který fotí pro prestižní domácí tituly. Magazín je ideálním představením značek a produktů spadajících do širokého portfolia skupiny.

Na titulce druhého čísla se objevila světová topmodelka Linda Vojtová, která je zároveň tváří módní skupiny Premium Fashion Brands. Linda je historicky první vítězkou světové soutěže Elite Model Look a v minulosti fotila pro módní značky nyní spadající do portfolia Premium Fashion Brands jako Giorgio Armani, Max Mara nebo Versace. Její spolupráce s československými firmami je velice ojedinělá a Premium Fashion Brands tak potvrzuje svoje avizované ambice na poli dostupné luxusní módy.

Premium Fashion Brands
Premium Fashion Brands | Zdroj: Premium Fashion Brands

Více o Premium Fashion Brands

Premium Fashion Brands (dále jen PFB) je největší česko-slovenský řetězec s dostupnou luxusní módou. Cílem společnosti je dosáhnout v horizontu tří let obratu až jedné miliardy českých korun. PFB má v České republice aktuálně 10 obchodů italské značky GEOX, tři prodejny Armani Jeans, jednu prodejnu Armani Exchange a čtyři multibrandové módní obchody BELTISSIMO s předními světovými značkami jako např. Longchamp, Porsche Design, Lauren Ralph Lauren, dále prestižní butiky HUGO, Versace Jeans a Trussardi Jeans a čtyři outletové jednotky. Na Slovensku působí PFB v rámci módních obchodů Armani Jeans, Trussardi Jeans, Weekend Max Mara a PennyBlack. S aktivitami společnosti se nově spojila také celosvětově uznávaná topmodelka Linda Vojtová, která se oficiálně stala tváří tohoto řetězce s dostupnou luxusní módou.