Krém na ruce s bambuckým máslem, L´occitane 610 Kč/150 ml

Krém na ruce s bambuckým máslem, L´occitane 610 Kč/150 ml Zdroj: archiv firem

...
...
Bio jílová pleťová maska, Frais Monde, koupíte na: parfemy-elnino.cz, 329 Kč/75 ml
Omlazující pleťový olej Divine, L´occitane, 2540 Kč/30 ml
Parfémovaná voda Mom, Guerlain, koupíte na: parfemy-elnino.cz, 2395 Kč/100 ml
7
Fotogalerie

Kosmetika, bez které se v říjnu neobejdete!

Pokud se nevyžíváte v podzimních deštích a klesajících teplotách, pravděpodobně pro vás není říjen úplně oblíbeným měsícem. Ani my ho zrovna dvakrát nemusíme! Ale když si čas od času uděláte malou radost, budete celý podzim hned veselejší. Co třeba trochu obohatit kosmetickou taštičku?

Nový parfém

S příchodem podzimních a zimních měsíců je na čase vyměnit lehké parfémy s květinovou vůní za něco trochu více intenzivního, co se zkrátka více hodí ke kabátu, šále a klesající rtuti teploměru. Naprosto ideální je podle nás novinka letošního roku, ve které se kombinuje smyslná vanilka, romantická levandule, podmanivý jasmín a exotické santalové dřevo. Tuhle vůni si zkrátka zamilujete!

Parfémovaná voda Mom, Guerlain, koupíte na: parfemy-elnino.cz, 2395 Kč/100 ml
Parfémovaná voda Mom, Guerlain, koupíte na: parfemy-elnino.cz, 2395 Kč/100 ml | Zdroj: archiv firem

Olej na obličej

Sluneční paprsky mají blahodárné účinky, ale bohužel i ty, ze kterých příliš nadšené nejsme. Těmi můžou být vysušení, ztráta pevnosti pleti a bohužel také vrásky. A tak je na čase využít následující měsíce k tomu, abychom naši pleť vrátily zpět do perfektní formy. Vyzkoušejte omlazující pleťový olej z přírodních ingrediencí, který dodá pleti vitalitu, navrátí její pevnost a pružnost a úspěšně bojuje i s vráskami. Takže s prvními jarními paprsky o pár let mladší? To by šlo!

Omlazující pleťový olej Divine, L´occitane, 2540 Kč/30 ml
Omlazující pleťový olej Divine, L´occitane, 2540 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Pleťová maska

A u obličeje ještě chvilku zůstaneme. Pokud pravidelně používáte pleťové masky, rozhodně budete z této novinky nadšená. A pokud nepoužíváte, měla byste rychle začít. Váš obličej se vám jednou bohatě odmění! Vyzkoušejte certifikovanou bio jílovou masku, která neobsahuje žádné chemické látky a není testována na zvířatech. Je vhodná pro všechny typy pleti! Aplikace je jednoduchá, stačí nanést tenkou vrstvu, nechat dvacet minut působit a nakonec smýt teplou vodou.

Bio jílová pleťová maska, Frais Monde, koupíte na: parfemy-elnino.cz, 329 Kč/75 ml
Bio jílová pleťová maska, Frais Monde, koupíte na: parfemy-elnino.cz, 329 Kč/75 ml | Zdroj: archiv firem

Krém na ruce

Jasně, tak trochu evergreen. Přichází zima, a tak vám všichni budou radit, ať si nezapomenete mazat ruce. Jenže... až vyzkoušíte krém s bambuckým máslem (jsme na něm v redakci všechny závislé i přes léto), stane se pro vás natírání rukou oblíbeným a pravidelným rituálem. Kombinace bambuckého másla, medu, kokosového oleje a výtažku z mandlí dopřeje vašim rukám tu nejlepší péči.

Krém na ruce s bambuckým máslem, L´occitane 610 Kč/150 ml
Krém na ruce s bambuckým máslem, L´occitane 610 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem

Zázračné krémy

...
... | Zdroj: archiv firem

Nová rtěnka

...
... | Zdroj: archiv firem