Video placeholde

Kabelka je vaše nejlepší přítelkyně. Jak se o ni starat, aby vydržela věky?

Stejně jako se staráte o své tělo, vlasy nebo oblečení, měli byste věnovat tu správnou péči i své kabelce. Kožené kabelky oproti obyčejným koženkovým, které vydrží maximálně dvě sezony mají tu výhodu, že jde většinou o investici na celý život. Jak tedy o kabelku správně pečovat?

Ideální úschova

Pokud jste svoji oblíbenou tašku na nějaký čas odložily a nosíte momentálně jinou, nezapomínejte ji dobře uskladnit. V dnešní době je již standardem, že spolu s koupí kvalitní kabelky dostanete také „dust bag“ neboli látkový pytel, ve kterém se taška uchovává. Nepráší se na ni, nemůže dojít k poškození nebo odření a taška správně „dýchá“. Před uskladněním je také dobré tašku vycpat, např. novinami, aby si stále uchovala svůj originální tvar.

Domácí čištění x čistírna

Pokud jste se rozhodly a do kabelky investovaly nemalou částku, volte raději profesionální čistírnu. Něco málo pro své kožené doplňky však můžete udělat i doma. Rozhodně jim dodejte výživu a ochranu speciálními přípravky. Pořídíte je v každém obchodě s koženými věcmi. Pokud se vám ale na kabelce objevil nepříjemný flek, který si žádá chemické čištění, rozhodně to nezkoušejte napravit doma! V každé lepší čistírně mají s chemickým čištěním kožených výrobků bohaté zkušenosti a umí je i v případě nejvyšší nutnosti dobarvit.

Jak poznat kabelku, která vás neopustí?

Dobrým znamením vysoké kvality kabelky je bezpochyby dlouholetá tradice značky. Mezi takové patří i německá rodinná značka kabelek BREE, která se vyznačuje ruční výrobou, elegancí, detailně promyšleným designem a její nová kolekce Stockholm je synonymem udržitelnosti. Vytváří si svou individuální patinu během společného života se svou majitelkou a přirozeně projevuje svůj nadčasový styl.

Stockholm 27anebklasika žije dál. Hobo ve stylu populární tašky Bucket. Tentokrát v podobě nádherně jemné a vláčné přírodní kůže s rafinovanými detaily. Šňůrka je vedena vnitřkem, a tak nezasahuje do symetrické estetiky hobo kabelky a uvnitř se o pořádek stará hned několik kapes!

...
... | Zdroj: Bree.cz

BREE Stockholm 31 přináší s sebou jako Top Handle Bag všechno, co tuto sérii charakterizuje. Přírodní. Krásná. Made in Europe. Osobitá přírodní kůže, flexibilní objem a uvnitř vše, co udrží pořádek. S odnímatelným a nastavitelným ramenním řemenem, držadlo, vysoce kvalitní a praktické zavírání na zámkovou sponu, vzadu kapsa na zip. Dalším modelem je Stockholm 37 coby business taška v módním tvaru T-Bag.

...
... | Zdroj: Bree.cz

Stockholm 40 je klasický a zároveň extravagantní: nový batoh BREE Stockholm 40. Pokud se domníváte, že batoh mívá především sportovní charakter, budete tímto modelem překvapeni. Je totiž v první řadě elegantní. Natolik, že všichni okolo vydechnou úžasem, když jej u vás spatří.

...
... | Zdroj: Bree.cz