..

.. Zdroj: Bree.cz

..
..
..
..
..
9
Fotogalerie

Jaké kabelky se budou nosit letošní podzim? Zapomeňte na vzory, vládne klasika

S příchodem podzimu přichází i oživení vašeho šatníku. Kromě pořízení nového kabátu nebo páru módních kozaček byste neměli zapomínat i na nejdůležitější ženský doplněk - kabelku. Na letošních fashion show se to kabelkami jen hemžilo. Do které se tedy vyplatí na podzim určitě investovat?

Veselé vzory si schovejte na příští léto

Co působí v létě šik, může na podzim vypadat už lehce podivně. Zapomeňte na příliš výrazné směsice barev a materiálů, jako je např. plast. Letošní podzim je ve znamení kabelek a doplňků spíše v tlumených barvách, za to ale z kvalitní pravé kůže.

Malá nebo velká?

Žijeme v uspěchané době a za den musíme zvládnout milion věcí. Tomu by měla odpovídat i velikost naší kabelky. Už dávno neplatí, že kabelka je jen na kapesníček a rtěnku. Schválně, podívejte se, co všechno v ní máte momentálně vy. Módní designéři to vědí, a proto letošnímu podzimu jednoznačně dominují velké a prostorné kabelky nebo shoppery.Třptivá psaníčka a malé crossbody kabelky si tedy nechte pouze na večírek nebo nedělní procházku s přítelem.

..
.. | Zdroj: Bree.cz

Do kabelky se nebojte investovat, vyplatí se to!

Než si koupit deset levných kabelek, které se vám za půl roku rozpadnou, zainvestujte jen do jedné, ale za to z kvalitního materiálu i zpracování. Vyhněte se přílišným módním výstřelkům a pořiďte si nadčasový kousek, který s vámi vydrží do konce života.

Tašky a kabelky od německé rodinné firmy BREE se vyznačují ruční výrobou, elegancí, detailně promyšleným designem a mistrovskou propracovaností. Jejich aktuální kolekce se nese ve znamení návratu ikon!

Každá doba má své ikony a 60. léta jich měla mnoho od Alaina Delona, Brigitte Bardot až po ikony v návrhářství Pierre Cardina, André Courrège a Mary Quant, až po Corradino D'Ascanio, který vytvořil jeden z největších symbolů italského průmyslu a kreativity skútr Vespa. Tito velikáni tvořili design období 60. let, ke kterému se BREEodkazuje v nové kolekci podzim/zima 2017 a to zejména série BREE Icon bag – styl futuristického minimalismu 60. let, kde dominují elegantní linie, jednoduchost, přímočarost a sofistikované detaily, které zaujmou na první pohled.

..
.. | Zdroj: Bree.cz

BREE a Mercedes-Benz Fashion Week Berlin

Společnost BREE má své kořeny v Berlíně, a proto je úzce propojena s jeho kreativní scénou a je jeho nedílnou součástí. Důkazem toho je partnerství na prestižní módní události Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, které trvá již 6 let. Každou sezónu exkluzivně navrhuje limitovanou edici dárkových tašek „Gift-Bag“, které se pro berlínské módní specialisty staly skutečným sběratelským kouskem.

Pro více informací sledujte Facebook: BREE CZ a Instagram.

Od 1. 10. 2017 je také otevřen nový obchod v OD Kotva na Náměstí republiky, 2. patro.

Jaké kabelky se budou nosit letošní podzim? Zapomeňte na vzory, vládne klasika

..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz
..
.. | Zdroj: Bree.cz