..

.. Zdroj: ECCO

..
..
..
..
5
Fotogalerie

Jaké boty se budou nosit letos na podzim? Vsaďte na Chelsea boots

Každou sezónu netrpělivě čekáme, s čím přijdou návrháři a blogeři a co se bude v ulicích po celém světě nejvíce nosit. Letošnímu podzimu vládnou jednoznačně kotníkové Chelsea boots.

Pohodlí po celý den

Nosily se i minulou sezónu, stejně tak vládnou i nadcházejícímu podzimu. Díky jejich pohodlnosti a univerzálnosti totiž mají své místo v botníku skoro každé ženy. I když zpočátku byly brány pouze jako pánská obuv, rychle se uchytily i v dámských kolekcích a dnes jsou již legendární. Díky spojení elegance a neformálnosti jde Chelsea obuv zkombinovat jak s office lookem, tak džínami, a můžete je bez obav vzít do kanceláře i do baru.

Extravagantní nebo klasika

Záleží jen na vás. Můžete zvolit extravagantnější model, posetý stříbrnými nebo zlatými cvočky nebo šáhnout po klasice, v odstínech černé, hnědé, béžové nebo okrové. Pokud vám mají boty vydržet více než jednu sezónu, šáhněte raději po kvalitních kožených. Ty vám při správné údržbě vydrží věčnost a z módy jen tak nevyjdou.

ECCO přichází z kolekcí ikonických Chelsea

Velkolepý styl může bourat hranice. Svou elegantní siluetou a asociací s Londýnskou hudební scénou dodá Chelsea obuv jakémukoliv outfitu nádech rockové elegance.

Pro ECCO představuje Chelsea obuv univerzální styl - je zkrátka perfektní volbou pro každou příležitost.

Nová kolekce ECCO Chelsea nabízí prostřednictvím technologie ECCO FLUIDFORM™ pohodlí nového tisíciletí. Tato technologie od ECCO je perfektní kombinací tlumení nárazů a odpružení a díky tomu je podporován přirozený pohyb.

Kotníčková obuv ECCO Chelsea je zkrátka must-have kouskem letošního podzimu. Oživte svůj look s ECCO Chelsea i vy!

Jaké boty se budou nosit letos na podzim? Vsaďte na Chelsea boots

..
.. | Zdroj: ECCO
..
.. | Zdroj: ECCO
..
.. | Zdroj: ECCO
..
.. | Zdroj: ECCO
..
.. | Zdroj: ECCO