Yves Rocher

Yves Rocher Zdroj: Yves Rocher

Jak se starat o pleť v chladných měsících. Kde děláme nejčastější chyby

Každé roční období má na vaši pleť jiný vliv a vyžaduje jinou péči. V zimních měsících je to zejména přechod z vyhřáté místnosti do zimy. Pokožka je namáhána a trpí. Jak se o ni tedy správně starat, aby byla i v zimě krásná a svěží?

Hydratujte i v zimě

V zimě je hydratace důležitá více než kdy jindy. Chladné počasí zhoršuje hydrataci pokožky, což má za následek zarudnutí pleti a její podráždění. Proto je v zimě hydratace pokožky zásadní. Zásobujte ji i potřebnými vitamíny a minerály. Není tedy rozhodně pravdou, že by se v zimním období neměly používat hydratační krémy. Je to spíše naopak. Pro maximální hydrataci můžete vyzkoušet třeba intenzivní péči od Yves Rocher, která vaší pleti zajistí hydrataci až na neuvěřitelných 48 hodin! Pleť je okamžitě zavodněná, vypadá zdravě a svěže.

Yves Rocher
Yves Rocher | Zdroj: Yves Rocher

Šetrné odličování

Vítr, studený vzduch a mráz. Ty dokážou na vaší pleti udělat pěknou paseku. A správné odličování je důležité po celý tok. V chladném počasí určitě zapomeňte na pleťové vody s alkoholem, jelikož ten pleť ještě více vysušuje a dráždí. Sáhněte raději po micelární vodě nebo toniku. Zklidňující micelární voda 2v1 a tonikum ve spreji od Yves Rocher obsahuje léčivou rostlinu sporýšovka, která je ideálním přírodním řešením pro citlivou pleť. Mají jemnou texturu, příjemně se aplikují a zajistí potřebnou svěžest a komfort. Při mytí pokožky (celého těla) nepoužívejte zbytečně ani horkou vodu.

MIcelární voda 2v1
MIcelární voda 2v1 | Zdroj: Yves Rocher

Tip na závěr:

Záleží vám na vašem zdraví i na stavu naší planety? Jestliže ano, pak určitě sáhněte po kosmetice Yves Rocher, která obě podmínky dokonale splňuje. Je ohleduplná nejen k člověku, ale i k přírodě. Řada Hydra Végétal obsahuje výtažek kosmatcovníku, který pomáhá pleť průběžně zásobovat vodou. Tato rostlina je pěstována na pozemcích Yves Rocher ve francouzské Bretani v režimu ekologického zemědělství. Tedy tak, aby její pěstování nezatěžovalo životní prostředí.

Yves Rocher
Yves Rocher | Zdroj: Yves Rocher

Chcete znát novinky všechny novinky od Yves Rocher? Klikněte ZDE.