Puntíkaté domácí kalhoty s krajkou svádí k lenivému odpočinku.

Puntíkaté domácí kalhoty s krajkou svádí k lenivému odpočinku. Zdroj: Pleas

Líbí se vám model s krajkou, nebo vítáte spíše jednoduchost?
Tričko s dlouhým rukávem je základem podzimního šatníku.
Užijte si podzim v teple a pohodlí.
I rolák si ve vaší skříni najde své místo.
Funkční oděvy příjemně obepnou tělo a udrží ho v teple a suchu.
6
Fotogalerie

Co na sebe, když se ochladí? Česká značka ví, jak na podzimní pohodlí

K podzimu kromě barevného listí a sbírání hub patří také nepříjemné lezavo a první mrazíky. Jak na zrádné počasí vyzrát? Můžete se zachumlat do teplé deky a užít si oblíbený film, vyrazit svižným krokem do lesa na houby či na procházku se psem nebo se pustit do zazimování zahrádky. Ať už dáváte přednost relaxu, nebo fandíte spíše aktivnímu trávení volného času, budete potřebovat pohodlné oblečení, které vás ochrání před podzimním chladem.

Udělejte si na podzim radost novým kouskem do šatníku. A nemusí jít zrovna o honosnou róbu, protože tu si doma příliš neužijete. Vsaďte na českou kvalitu a pohodlí se značkou Pleas, která nabízí spoustu volnočasového oblečení v klasickém nepřezdobeném designu, které vám zajistí pohodlí i ochranu před podzimní rýmou.

V žádné skříni se určitě neztratí pohodlné tričko s dlouhým rukávem s praktickým zaobleným lemem a střihem, který je na zadní straně mírně prodloužený, a tak chrání záda před průvanem. Šanci dejte i jednoduchému hladkému roláku, který je dostupný v pěti barevných provedeních. I když si možná vzpomínáte, jak vám maminka v dětství rolák oblékala tak trochu proti vaší vůli, dnes možná zjistíte, že pocit ochráněného krku je ve skutečnosti příjemnější než ve vašich vzpomínkách.

Při lenivém relaxu na gauči i venkovních aktivitách oceníte také pohodlné legíny či tepláky, které perfektně sedí a nikde neškrtí. Záleží jen na vás, zda dáte přednost klasice v černé či šedé barvě, nebo domácí outfit oživíte barevným potiskem.

Co na sebe, když se ochladí? Česká značka ví, jak na podzimní pohodlí

Puntíkaté domácí kalhoty s krajkou svádí k lenivému odpočinku.
Puntíkaté domácí kalhoty s krajkou svádí k lenivému odpočinku. | Zdroj: Pleas
Líbí se vám model s krajkou, nebo vítáte spíše jednoduchost?
Líbí se vám model s krajkou, nebo vítáte spíše jednoduchost? | Zdroj: Pleas
Tričko s dlouhým rukávem je základem podzimního šatníku.
Tričko s dlouhým rukávem je základem podzimního šatníku. | Zdroj: Pleas
Užijte si podzim v teple a pohodlí.
Užijte si podzim v teple a pohodlí. | Zdroj: Shutterstock
I rolák si ve vaší skříni najde své místo.
I rolák si ve vaší skříni najde své místo. | Zdroj: Pleas
Funkční oděvy příjemně obepnou tělo a udrží ho v teple a suchu.
Funkční oděvy příjemně obepnou tělo a udrží ho v teple a suchu. | Zdroj: Pleas

Podzim nahrává vrstvení

Když skutečně přituhne, přichází čas na funkční oblečení, které vás zaručeně udrží v teple, a tak se na něj můžete spolehnout při sportu nebo delších procházkách. Jednotlivé kousky příjemně obepnou tělo, a tak na ně v případě potřeby můžete vrstvit další oblečení.

Pokud jde o vrstvení, nezapomeňte ani na spodní košilku. Když ji pohodlně zastrčíte do kalhot či sukně nebo si ji obléknete pod šaty, zima si na vás nepřijde. Vybírat můžete z hladkých modelů i kousků s jemnou krajkou v dekoltu a zvolit si můžete také šířku ramínek. Košilku se vyplatí si pořídit alespoň ve dvou barevných provedeních – bílá nebo tělová varianta se hodí pod světlé oblečení, zatímco černá barva je ideální pod tmavý svršek.

Prověřená kvalita z Vysočiny

Havlíčkobrodská značka Pleas není na českém trhu žádným nováčkem, existuje totiž už od roku 1873. Patří mezi hrstku tuzemských textilních firem, jež ustály konkurenci oděvních řetězců, které nabízejí oblečení vyrobené z velké části v Asii. Pleas ve své nabídce sází na kvalitu a osvědčené střihy, které jsou, jak se ukazuje, v průběhu let stále aktuální.

Zajímavostí je, že Pleas patří mezi firmy, které své produkty vyrábějí v režimu tzv. plné práce – na jednom místě zajišťují vše od zhotovení režného úpletu až po finální zabalení hotového konfekčního výrobku. Pokud fandíte lokálním produktům, které prověřil čas, jste na správném místě.