Rudé dvoudílné šaty. Top se zlatým zipem a sukněs kapsami

Rudé dvoudílné šaty. Top se zlatým zipem a sukněs kapsami Zdroj: Elisha

...
Oversize vlněný kabát, 100% vlna, široký pásek, cena 9800,-. Úpletové oversize šaty, zúžení u spodního lemu, kapsy, cena 3900,-
Kolová midi sukně, vlna s elastanem, vysoký pas a pásek na zavazování, cena 4300,-. Halenka z luxusní krajky s volánkem ve stojáčku, cena 4300,-
Zavinovací kabát 9500,-
Krátký křivák, 100% vlna, cena 5600 Kč
11
Fotogalerie

Chcete se vymanit z davu, a zaujmout na večírku? Tady je několik tipů, jak na to

Začíná sezóna plesů a večírků a vy opět řešíte, že nemáte co na sebe? Chystáte se situaci vyřešit rychlou návštěvou obchoďáku? V tom případě je velká šance, že se stejným nápadem přijde mnoho dalších žen, a bude vás tak několik se stejným outfitem. 

Pokud si společenské šaty spojujete s nepohodlím a strojeností, není to dobře. Tyto představy jsou většinou výsledkem nakupování konfekce, kdy se jen málokdy trefíte do správné velikosti. Společenské šaty jsou ale oděvem, ve kterém je naopak důležité cítit se komfortně a pohodlně, abyste byla schopná protancovat a užít si celý večer. Každé šaty by zároveň měly zobrazovat jedinečnou krásu ženy, odpovídat její osobnosti, věku a stylu.

Nejlepší volbou jsou v tomto případě šaty na míru, které nabízí nejen pohodlí, ale i pocit jedinečnosti. Přesně takové modely najdete u značky Elisha od české návrhářky Elišky Tomkové. V jejích salonech vás zároveň čeká téměř rodinná atmosféra, perfektní servis a oblečení té nejvyšší kvality, které vám bude vždy dokonale sedět.

...
... | Zdroj: Elisha

Malé černé nemusí být jen volány a tyl. Co takhle zkusit jednoduché černé šaty s dlouhými rukávy? Na slavnostnější večírky se pak nabízí i varianta v nepřehlédnutelné a provokativní rudé - barvě aktuální sezóny – která je v poslední době stále více k vidění.

Také krajky se letos těší oblibě, a to nejen na šatech, ale i na sukních a topech - v kolekci Elisha tak můžete najít například halenku z luxusní krajky a vyšívaného tylu.

V zimním období se samozřejmě neobejdete bez něčeho na zahřátí. Místo svařáku můžete sáhnout po oversize kabátu ze 100% vlny s kapsami, či zavinovacím s páskem. Kvalitní materiál vás nejen zahřeje, ale utvoří i krásnou siluetu.

Oversize vlněný kabát, 100% vlna, široký pásek, cena 9800,-. Úpletové oversize šaty, zúžení u spodního lemu, kapsy, cena 3900,-
Oversize vlněný kabát, 100% vlna, široký pásek, cena 9800,-. Úpletové oversize šaty, zúžení u spodního lemu, kapsy, cena 3900,- | Zdroj: Elisha