Kate

Kate Zdroj: profimedia.cz

Kate
Kate
3
Fotogalerie

Šaty & kabátky, které oblékla vévodkyně Kate na cizích svatbách!

Svatební šaty vévodkyně Kate máme všichni stále v živé paměti, její modely, které oblékla jako host na jiných svatbách, už možná nikoliv. A to je škoda! Samozřejmě byly o hodně střídmější než ty pro nevěstu, ale rozhodně jim to neubralo na stylu a jedinečnosti. 

Svatba: blízká kamarádka Kate Sophie Carter

Kdy: 22. září 2018

Kate a Sophie se přátelí již od školy. Sophiin bývalý partner je zase skvělým přítelem prince Williama. A tak není divu, že oba nemohli chybět na její svatbě, kde hlavní roli hrála bílá a modrá barva. Kate oblékla svůj oblíbený kabátek od francouzské návrhářky Catherine Walker, který si možná vybavujete z její loňské královské návštěvy Německa.

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 9

Svatba: princ Harry a Meghan

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

V hedvábném šatovém kabátku značky Alexander McQueen vypadala Kate pár dnů po porodu fantasticky. Smetanový kabátek, který navrhla Sarah Burton, oblékla Kate již po čtvrté. Kromě svatby Meghan a Harryho ho měla také loni v červenci v Belgii u příležitosti 100. výročí bitvy u Ypres, předloni v červnu na Trooping of Colour, což jsou oslavy pořádané v návaznosti na narozeniny královny Alžběty II., a také před třemi lety v červenci na křtu princezny Charlotte.

Pokračování 3 / 9

Svatba: sestra Kate Pippa Middleton

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Na Alexandera McQueena vsadila Kate i na svatbě své sestry Pippy. Oblékla jemně starorůžové šaty, které doplnila neméně luxusním a barevně sladěným fascinátorem od Jane Taylor.

Pokračování 4 / 9

Svatba: přátelé Lucy Meade and Charlie Budgett

Kdy: 29. března 2014

V tmavě modrém tvídovém kabátku značky Missoni vyrazila Kate před čtyřmi lety na svatbu blízkých přátel prince Williama i Harryho. Pod ním měla bílomodré šaty s drobným květinovým potiskem.

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 9

Svatba: přátelé William van Cutsem and Rosie Ruck Keene

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

V roce 2013 vyrazila Kate s Williamem na svatbu jejich blízkých přátel Williama a Rosie. Kate k této příležitosti oblékla bílé šaty s černými puntíky z Topshopu, které doplnila černým sáčkem a fascinátorem zdobeným peřím. V té době čekala malého prince George.

Pokračování 6 / 9

Svatba: kamarád Mark Tomlinson

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 7 / 9

Svatba: neteř princezny Diany Emily McCorquodale

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 8 / 9

Svatba: vnučka královny Alžběty II. Zara Phillips

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 9 / 9

Svatba: kamarád Harry Mead

Kate
Kate | Zdroj: profimedia.cz

Když Kate a William vyrazili společně na svatbu Harryho Meada a Rosie Bradford, nebyli ještě ani zasnoubení. Kate tehdy oblékla kobaltově modré koktejlové šaty, které doplnila černým sáčkem, kloboukem, psaníčkem a lodičkami.