Vévodkyně Meghan

Vévodkyně Meghan Zdroj: profimedia.cz

Outfity, které prozradily, že je Meghan těhotná!

Je to potvrzené! Královská rodina na jaře příštího roku očekává další přírůstek. Vévodkyně ze Sussexu je těhotná! Spekulovalo se o tom už více než měsíc, protože Meghan začala nosit volnější oblečení a jiné střihy. Které outfity ji prozradily?

Oblečení: Modré pouzdrové šaty

Kdy: 8. září

Kde: londýnský galakoncert 100 Days of Peace

O těhotenství vévodkyně ze Sussexu se mluví v podstatě od květnové svatby. První spekulace se ovšem objevily zkraje září, kdy Meghan doprovodila svého manžela Harryho na londýnský galakoncert 100 Days of Peace. V modrých pouzdrovkách z dílny Jasona Wu totiž vypadala jako v pokročilém stádiu těhotenství. Na vině ovšem nebylo jen rostoucí bříško, ale také zdánlivě rafinované sklady na přední části šatů, které vévodkyni opticky v nežádoucích partiích ještě přidávaly.

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 5

Oblečení: Peplum halenka a volné kalhoty

Kdy: 24. září

Kde: předávání cen Coach Core Awards

Další model, který vyvolal v Británii rozruch, byl outfit, který Meghan oblékla na sportovní odpoledne. Halenka značky Oscar de la Renta s páskem a peplum volánkem ihned znásobila dosavadní spekulace. Ty ještě "přikrmila" nápadná změna účesu. Meghan v posledních měsících nosila navlněné vlasy nebo minimalistický drdol. Tentokrát však vsadila na dokonale rovně vyžehlené vlasy a pěšinku uprostřed.

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

Oblečení: Volné černé šaty

Kdy: 25. září

Kde: kulturní akce v Royal Academy of Arts

O den později Meghan vyrazila na společenskou událost v černých šatech Givenchy. Už jen to, že zvolila černou barvu, po které již delší dobu nesáhla, bylo nápadné. Další podezření vyvolal také volnější střih šatů. Meghan totiž většinou nosí těsné šaty, které zvýrazní její dokonale štíhlou postavu. A do třetice, psaníčko, které si držela před břichem. Přesně tak svá těhotenství maskovala její švagrová Kate.

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Oblečení: Zelená halenka a pouzdrová sukně

Kdy: 5. října

Kde: tour po Sussexu

Během královské tour po jejich hrabství oblékla Meghan halenku a pouzdrovou sukni ve své oblíbené temně zelené barvě. Bříško nebylo tak nápadné, jako tomu bylo u předchozích dvou outfitů, ale i tak na ultra štíhlé Meghan byla změna trochu znát.

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Oblečení: Volný tmavý kabát

Kdy: 12. října

Kde: svatba princezny Eugenie

Na svatbě princezny Eugenie nechyběla celá královská rodina. Zatímco Kate vyrazila v nápadných šatech s áčkovou sukní, Meghan se "schovala" do tmavě modrého (podezřele volného) kabátu. A v ten samý den oznámili s Harrym královně Alžbětě II. i všem ostatním členům rodiny, že doopravdy čekají potomka.

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: profimedia.cz