Trendy holínky 2018

Trendy holínky 2018 Zdroj: COQUI WORLD

Holínky jsou stále IN. Jak a k čemu je nosit?

Je tu podzim a s ním opět sezóna gumáků. Posledních pár let totiž patří mezi obuv, která se nenosí jenom na zahradu a do lesa na houby, ale klidně v ní můžete vyrazit do města nebo na party. Dámské gumáky se staly trendem. Proč a k čemu je nosit?

Celoroční záležitost

Kozačky jsou jen na zimu, sandály jen na léto. Holínky můžete nosit celý rok. Na podzim a na jaře se hodí do každé plískanice, v létě je zase užijete na nejednom festivalu. Vždyť také jejich popularita vzrostla právě díky modelce Kate Moss a jejích holínkách na proslulém festivalu Glastonbury. Zimy už také nejsou to, co bývaly, takže pokud obléknete silnější ponožky, můžete holínky v klidu nosit i do zimních plískanic.

Jsou holínky pohodlné?

Zapomeňte na hnědé beztvaré modely s plochou podrážkou, co nosily naše matky. Současné gumáky počítají s variantou delšího nošení, proto je podrážka více profilovaná a běžnou chůzi maximálně usnadní. Ano, gumáky jsou stále vyráběny z klasického kaučuku, ale např. holínky Coqui jsou vyrobeny z inovativní směsi kaučuku, takže botě zajistí přirozenou pružnost, dlouhou životnost a minimální opotřebení.

Trendy holínky 2018
Trendy holínky 2018 | Zdroj: COQUI WORLD

Dámské holínky - k čemu je nosit

I když je na našem trhu holínek opravdu velký výběr, pokud máte v plánu tuto obuv mít i na běžné nošení, vybírejte raději v neutrálních a tlumených barvách. Ty se vám budou hodit ke všemu. Letošní podzim jsou trendy holínky kotníkové, které si můžete vzít bez obav ke kalhotám i sukni. Ta by však měla sahat maximálně pod kolena. Pokud přeci jen chcete outfit trochu oživit, vyzkoušejte holínky s trendy barevnou podrážkou. Pozor na správnou velikost! Při výběru je potřeba dbát na volbu správné velikosti, jelikož je časté, že ženám jejich obvykle zvolené číslo nesedí.

Trendy holínky 2018
Trendy holínky 2018 | Zdroj: COQUI WORLD

Holínky Coqui myslí na vaše zdraví

Moderní dámské holínky Coqui určitě využijete za každého počasí, ale mají také něco navíc. Podrážka nebarví a neklouže, je profilovaná a usnadní vám chůzi na mokrém a promáčeném povrchu. Podšívka je vyrobena z příjemné 100 % bavlny. Obuv je lehká, pohodlná a nezpůsobuje otlaky. Podrážka navíc umí tlumit nárazy, šetřit vaše vazy, klouby a odlehčuje kloubům v bederní části zad.

Trendy holínky 2018
Trendy holínky 2018 | Zdroj: COQUI WORLD