Pandora Jewelry CR s.r.o.

Pandora Jewelry CR s.r.o. Zdroj: Pandora Jewelry CR s.r.o.

Pandora Jewelry CR s.r.o.
Pandora Jewelry CR s.r.o.
Pandora Jewelry CR s.r.o.
Pandora Jewelry CR s.r.o.
Pandora Jewelry CR s.r.o.
13
Fotogalerie

Letos na Valentýna se konečně vyjádřete!

Blíží se svátek všech zamilovaných a s ním i otázka, jak ho letos oslavit. Mnoho mužů, ale i žen, zpochybňuje význam tohoto dne. Přitom dávat najevo svoje pocity je základ každé partnerské komunikace. Valentýn je proto skvělá příležitost se konečně vyjádřit. Jak ale na to? 

Komunikace je základ

Ať už se jedná o dvacetileté manželství, pár měsíců trvající vztah, čerstvou lásku či platonický románek, o vztah se musí pečovat v každém stádiu. A je to především nedostatek komunikace, který stojí za problémy mnoha svazků. Je o tom učit se znát své vzájemné potřeby, poznávat toho druhého, být ochoten ho pozvat do svého světa a ukázat mu, jak to v něm funguje.

Valentýn jako skvělá příležitost

K projevení citů samozřejmě není potřeba žádné oficiální datum v kalendáři. Lásku, důvěru či poděkování jde vyjádřit v podstatě v kterýkoli jiný den. I přesto to jen málokdo dělá. Valentýn tak slouží jako takové malé připomenutí či pobídnutí k akci. Darujte své srdce třeba v podobě dokonalého šperku, který vaši vyvolenou dostane do kolen.

Výbuch lásky se vzkazem

Právě včas před nejromantičtějším dnem v roce se vracejí úžasně propracované šperky od Pandory. Ty jsou součástí tématu Exploze lásky a sdělují sladké pocity pomocí písmen a srdíček. Šperky jsou zhotoveny ze stříbra a obecného kovu PANDORA Rose, což je jedinečná směs s narůžovělým odstínem. Jak lépe vyjádřit svou náklonnost, než ručně dokončovanými náramky se vzkazy?

Návrat devadesátek

Minimalistické řetízkové náušnice představují moderní interpretaci ikonického stylu 90. let. V této sezóně zažívají znovuzrození. Slova nejsou zapotřebí, protože nádherný náhrdelník a visací náušnice řeknou vše. Báječně univerzální otevřené prsteny dodávají romantickému stylu nový impuls v podobě dvou srdíček proti sobě, symbolizujících dva zamilované.