Video placeholde

Lesk, pop art, nebo styl by Gigi Hadid? Které trendy sluneční brýle si letos vyberete vy?

Pokud vás zajímá, jaké trendy vévodí obroučkám pro nadcházející sezonu, máme pro vás skvělou zprávu: Vybere si opravdu každý! Milovníci extravagance dají určitě přednost barevným pop-artovým obroučkám i sklům, ty, kteří dávají přednost střízlivějšímu designu, možná osloví čisté linie ve stylu skandinávského minimalismu. Jaké brýle jsou letos v létě "in"?

Geometrie, pop a nevšednost

Začneme něčím pro odvážnější: geometrické a kontrastní tvary, výrazné barvy jako oranžová, modrá, zelená, žlutá nebo fialová. To je trend číslo jedna, který letošku vévodí a se kterým máte jistotu, že budete nepřehlédnutelná.

Lançamento PRADA em várias cores!!! Você merece um Prada em 2018! #EuAmoÓculos #prada #euamooculos #ApaixonadosPorÓculos #pradaeyewear #oticas #oculos

Příspěvek sdílený EU AMO ÓCULOS ® OFICIAL (@euamooculos),Led 7, 2018 v 8:47 PST

Power dressing

Tento styl zažíval svůj rozkvět hlavně v 90. letech. Nyní se tak trochu vrací. V dámském šatníku se objevují chlapecké střihy, příliš velké kalhoty a dlouhé kabáty, u doplňků jsou to výrazné tvary. Tento styl zdůrazňuje sílu, odhodlání a nezávislost žen 21. století. V kolekci Vogue ho zastupuje unikátní kolekce navržená Gigi Hadid.

#Repost from @mariciv with @regram.app Looking stylish with @vogueeyewear 😎 #optotimmostar #vogueeyewear #voguebygigihadid #comeandgetit

Příspěvek sdílený Optika Optotim Mostar (@optikaoptotimmostar),Bře 16, 2018 v 2:57 PDT

Skandinávský minimalismus

Pokud někdo může šlapat na paty Paříži jako městu, které udává módní trendy, pak je to Kodaň. Skandinávské módní ikony a dánský recept na štěstíhygge zajímají čím dál tím více lidí a pochopitelně ani návrháři nezůstávají pozadu. Dosud byl ovšem minimalismus spojován s jakýmsi až chirurgickým chladem. Hygge tomu ovšem dává drobné detaily, díky kterým je minimalismus najednou příjemnější a vstřícnější.

@GigiHadid’s recipe for beauty? She lets her personality shine, both in the spotlight and in the messy kitchen. #ShowYourVogue #GigiForVogueEyewear

Příspěvek sdílený Vogue Eyewear (@vogueeyewear),Čen 7, 2017 v 8:59 PDT

Prostě a jednoduše: modrá

Pokud by vás zajímala jedna barva, se kterou nešlápnete vedle, je to tmavě modrá. Modrá barva v rámci tohoto comebacku symbolizuje moudrost, důvěryhodnost a autoritu, ale také tajemno, hloubku a duchovno. Spolu s výraznými a smysluplnými tvary obrouček pak vytvářejí mimořádné estetické efekty. Brýle v modré barvě si vyberou jak ti, kteří touží po něčem originálním a extravagantním, tak i ti, kteří preferují jednoduchost a minimalismus.

Nobody knows your look better than you // Design your own frames with #RayBanREMIX // Link in bio

Příspěvek sdílený Ray-Ban (@rayban),Úno 23, 2018 v 11:00 PST

U Bvlgari se rozhodli prověřit, z čeho všeho se může stát trend. U své kolekce Condotti: Serpenteyes použili hadí vzor – tentokrát ovšem i na čočky. Zevnitř pochopitelně hadí šupinky vidět nejsou, takže člověku nenarušují zorné pole. Dolce & Gabbana zase představují kolekci inspirovanou italským neorealismem, spojovaným zejména s poválečným filmem. Fantazie tedy návrhářům letos opravdu nechybí. Uvidíme, jak se s tím milovníci trendů popasují a jak se jim podaří ty nejvýraznější kousky nakombinovat do outfitů!

BVLGARI Serpenti Collection #bvlgari #bvlgarieyewear #luxottica #sghruadocarmo #sghportugal #sunglasshut #luxurybrand #luxurulifestylemagazine #serpenticollection #bvlgariserpenti #ruadocarmo #lisboa #portugal

Příspěvek sdílený Sunglass Hut Rua Do Carmo 97 (@sgh_ruadocarmo),Dub 3, 2018 v 1:22 PDT