.

. Zdroj: archiv firem

Čisticí kartáček Foreo LUNA mini 3, 4 290 Kč
Sérum proti šediám, GR-7, prodává gr7.cz, 1090 Kč/125 ml
.
Šampon na vlasy s kofeinem a biotinem, Alterra, prodává síť drogerií Rossmann, 55 Kč/200 ml
.
8
Fotogalerie

Zářijové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Našly jsme pro vás zářijové kosmetické novinky, se kterými bude loučení s létem alespoň o něco příjemnější. Vyberte si!

Ochranný pleťový balzám Brusinka, Manufaktura

Manufaktura přichází s novou podzimní edicí Brusinka, kterou si na první pohled i na první čuchnutí zamilujete! Připravte svou pleť na podzimní počasí pleťovým balzámem s blahodárným bambuckým máslem, které spolehlivě hydratuje i regeneruje. Výtažek z brusinek nejen božsky voní, ale také ochraňuje a rozjasňuje pokožku a navíc zpomaluje proces stárnutí. Používejte ho ráno i večer a kdykoliv během dne, když víte, že vaše pleť bude vystavena nepříznivému počasí.

.
. | Zdroj: archiv firem

Detoxikační textilní maska Urban Skin, Nivea

Péče o pleť je důležitá, ať už je jakékoliv roční období. Vyzkoušejte textilní masku, která je mnohem praktičtější než ta klasická, kterou musíte nabírat pomocí prstů a následně složitě smývat. Novinka od Nivea obsahuje telený čaj a černé uhlí, které pečuje, detoxikuje, zmatňuje a osvěžuje a to všechno stihne za pouhých 10 minut. Takže si ji můžete dopřát i předtím, než vyrazíte na večírek nebo třeba na podzimní svatbu.

.
. | Zdroj: archiv firem

Hydratační tělové mléko s jemným třpytem, Dermacol

Zvýrazněte své bronzové opálení, na kterém jste celé léto pracovala. Naprosto ideální je novinka od Dermacol v podobě hydratačního tělového mléka, které pokožku nejen vyživí (a prodlouží tak životnost opálení), ale také jí dodá jemný třpyt. Ten podtrhne bronzový tón pleti! Nanášejte ho bezprostředně po koupeli, kdy se nejlépe absorbuje do pokožky. A abychom nezapomněli, připravte se na to, že krásně sladce voní!

.
. | Zdroj: archiv firem

Čisticí pleťový kartáček, Foreo

Konec vatovým tampónkům! Jak vyzkoušíte čisticí kartáček, už nebudete chtít nic jiného. Foreo navíc přichází s novinkou LUNA mini 3, která pomocí programu GLOW BOOST vyčistí a rozzáří pleť už za třicet sekund. Můžete si ho tedy s sebou vzít klidně i do fitka a po cvičení bleskově zbavit pleť nečistot. Ale samozřejmě se hodí i na ranní a večerní péči. Kromě toho, že pleť dokonale zbaví nečistot, má naprosto dokonalý design, který se v koupelně krásně vyjímá.

Čisticí kartáček Foreo LUNA mini 3, 4 290 Kč
Čisticí kartáček Foreo LUNA mini 3, 4 290 Kč | Zdroj: archiv firem

Šampon pro blond vlasy, Paul Mitchell

A teď speciální péče pro blondýnky, jejichž vlasy vlivem slunce a bazénů určitě nachytaly nežádoucí žlutý podtón. A po žluté blond většina z nás rozhodně netouží. Nemusíte ovšem hned utíkat ke kadeřníkovi a nechat tam půlku výplaty, abyste zpět získala studený odstín. Vyzkoušejte novou řadu Platinum Blond od značky Paul Mitchell! Řada obsahuje šampon, kondicionér a kúru ve spreji. Všechny produkty v sobě mají fialové pigmenty, které již po prvním použití odstraňují nažloutlé tóny. Nebojte se, že byste pak měla vlasy vysušené jako z jiných "silver šamponů". Tahle trojice dodá vlasům vlhkost, výživu a zároveň i ochranu.

Šampon pro blond vlasy Paul Mitchell Platinum Blonde, 585 Kč/300 ml
Šampon pro blond vlasy Paul Mitchell Platinum Blonde, 585 Kč/300 ml | Zdroj: archiv firem

Šampon s kofeinem a biotinem, Alterra

Aby to nebylo líto těm, co nemají blond vlasy, máme tady ještě jednu novinku z řad šamponů. Tentokrát je určen pro všechny a speciálně pro ty, které trápí oslabené nebo řídnoucí vlasy. Šampon obsahuje kofein, který stimuluje růst vlasů, a výtažky ze semen z bio guarany, které s v kombinaci s provitamínem B5 a biotinem o vlasy pečují a posilují je. Šampon neobsahuje syntetická barviva, konzervační látky, parfémy, silikony ani parafíny.

Šampon na vlasy s kofeinem a biotinem, Alterra, prodává síť drogerií Rossmann, 55 Kč/200 ml
Šampon na vlasy s kofeinem a biotinem, Alterra, prodává síť drogerií Rossmann, 55 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem

Pečující sérum proti šedinám, GR-7

Šediny jsou sice v kurzu, ale ne každý si tento trend oblíbil. Pokud vás stříbrné odrosty a pramínky trápí, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte pečující sérum, které se nesnaží šediny maskovat, ale řeší přímo jejich příčinu. Obsahuje totiž přírodní složky aktivních látek a výtažků z bylin, které stimulují vlasové cibulky a aktivují produkci melaninu, čímž dochází k přirozené obnově vaší barvy vlasů. Sérum pravidelně aplikujte přímo na pokožku hlavy a uvidíte, že za pár týdnů se budou dít zázraky!

Sérum proti šediám, GR-7, prodává gr7.cz, 1090 Kč/125 ml
Sérum proti šediám, GR-7, prodává gr7.cz, 1090 Kč/125 ml | Zdroj: archiv firem