Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen Zdroj: profimedia.cz

Vlasy 2020: Jaké účesy, barvy a střihy budou v kurzu celý rok?

Je čas na změnu! Nemyslíte? Zkuste se inspirovat vlasovými trendy, které ovládnou celý letošní rok. Vyberou si milovnice extravagance i vyznavačky střídmosti!

Tmavá vede

Letošní rok fandí ztmavování! Pokud jste platinová blondýnka, vsaďte na teplejší tóny, jako je třeba medová, a nebo rovnou na kaštanově hnědou. Brunetky by zase měly vyzkoušet černou třeba s fialovými odlesky, díky kterým nebude změna tak výrazná. Stále je také v kurzu tolik populární balayage, díky které budou vaše vlasy vypadat přirozeně a neotřele. Takže až vyrazíte ke kadeřníkovi, seberte odvahu a udělejte konečně změnu!

VIDEO: Víte jak zakrýt odrosty? To zjistíte ve videu.

Video placeholde

Vlny všech podob

Vyžehlit, nebo navlnit? Máme pro vás jasnou odpověď. Vlasy rovné jako hřebíky jsou letos jednoznačně na druhé koleji. V kurzu jsou totiž vlny! Ať už přirozené plážové vlnky, krepové jako ze 70. let nebo elegantní objemné. Vyzbrojte se šikovnou kulmou a experimentujte!

Na délce záleží

Zatímco poslední roky byly velmi populární mikáda a dokonce i krátképixie sestřihy, letošní rok fandí dlouhým vlasům. Rozhodně vám však neradíme, abyste utrácely tisíce za prodloužení. Stačí jen, když začnete o vlasy správně pečovat, vyměníte klasický šampon za speciální, který podporujte růst vlasů, a budete je šetrně česat.

Ofina je zpět

I když jsou v kurzu dlouhé vlasy, přeci jen můžete svému kadeřníkovi dovolit vzít do ruky nůžky. Jedním z největších hitů letošního roku jsou totiž delší vzdušné ofiny, které jsou elegantní a zároveň praktické. Můžete ji nosit rozdělenou s pěšinkou uprostřed, načesanou na střed, na stranu nebo klidně sepnutou ozdobnými sponkami. Je tolik možností!

Neon pro odvážné

Barevné vlasy se stále vrací, ale zatímco v uplynulých letech se nosily různé barvy, ale vždy v jemných pastelových odstínech, letos frčí neonky. Takže pořádně syté a zářivé barvy jako ze zvýrazňovače. Kdo si troufne?