.

. Zdroj: YVES ROCHER

Víte, jak na dokonalou pleť? S Yves Rocher to bude hračka

Kolikrát jste si říkala, že by bylo fajn si odmazat nějakou tu vrásku nebo nedokonalost z obličeje? Určitě mnohokrát. Čas zastavit nedokážeme, ale cesta ke krásné pleti není tak složitá, jak si myslíte. Se správně nastavenou kosmetickou rutinou uvidíte výsledky velmi brzo. Povolejte na pomoc značku Yves Rocher, která letos slaví 30. výročí na české scéně, a váš sen se stane skutečností!

Rostlinné složky jsou důležité

Ty nejlepší věci vymyslela příroda. A platí ti to o kosmetice. Proto Yves Rocher čerpá hlavně mezi přírodními zdroji. Veškerá jejich kosmetika je navíc šetrná jak k lidem, tak i k naší planetě. Životní prostředí a udržitelnost jsou témata, která rezonují společností a Yves Rocher si to uvědomil už před několika lety. Už v roce 2006 zrušili vydávání plastových tašek k nákupu zdarma. Od té doby si zákazníci mohou koupit papírovou nebo eko tašku na více použití. A to byl teprve začátek. Díky tomuto jednoduchému ústupku se jim podaří eliminovat 200 tun plastu za rok. „Péče o udržitelnost je v Yves Rocher přítomná opravdu už od samých začátků. Především vyrábíme produkty na rostlinné bázi a používané rostliny pěstujeme v režimu ekologického zemědělství. Upřednostňujeme přírodní složení, které je snadno biologicky odbouratelné a šetrné k životnímu prostředí. Neméně důležitý je ekologický přístup k výrobě, vývoj ekologických produktů a jejich obalů,“ říká Miroslav Kubricht, jednatel společnosti pro Česko, Slovensko a Maďarsko.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER

Oslavte výročí s oblíbenou značkou

Francouzská značka kosmetiky Yves Rocher je na českém trhu už třicet let. Úplně první obchod jste mohli najít ve Vodičkově ulici v Praze. Kromě nákupu produktů, jste si sem mohly zajít také na kosmetiku, která zde funguje dodnes. Dnes už je těchto specializovaných obchodů po celé republice 73. Využijte jejich nabídky a nechte si poradit se sestavením vaší kosmetické rutiny. Vyškolené poradkyně vám udělají diagnostiku pleti, podle které vyberou správné přípravky. Celé procedura zabere pár minut a je zcela zdarma. Mají také velmi přehledný e-shop, který vám váš nákup usnadní. Až budete vědět, jaké produkty se hodí přímo pro vás, můžete si je objednat online.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER

Zelená vize pro lepší zítřky

Kromě vaší pleti a krásy se značka stará i o životy nás všech. Především díky vám, zákazníkům značky, se ve spolupráci s Nadací Yves Rocher podařilo jen v České republice zasadit už 217 tisíc stromů v rámci celosvětového projektu Plant for Life. Konkrétně stromy přibyly v oblasti Kokořínska a Ralska. Smrkové lesy napadá kůrovec a je nutné vysazovat různé dřeviny. Smíšený les je odolnější vůči podobným hrozbám.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER

„Jsem velmi rád, že se v České republice už 30 let tolik daří značce, která má udržitelný přístup k podnikání ve své DNA. Vizi zakladatele Yvese Rochera, kterou vystihují dvě slova „Act Beautiful“, je značka věrná dodnes. Věří, že firma může při svém růstu postupovat s respektem k lidem, i k planetě. Věří v krásu, která je nezištná, má nespočet tváří, a vyjadřuje se různými způsoby. Věříme, že krása člověka vychází z toho, jak se stará o své okolí, o své blízké, o přírodu, a zároveň respektuje a pečuje sám o sebe,“ dodává Kubricht.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER