Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: Instagram @polished_yogi @betina_goldstein

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Vánoční manikúra
31
Fotogalerie

Vánoční manikúra: Zkuste třpytky nebo francouzskou klasiku!

Štědrovečerní outfit si žádá řádnou úpravu nehtů. Přinášíme vám velkou vánoční inspiraci, ze které si vyberou vyznavači minimalismu, milovníci barevných třpytek i tradiční francouzské manikúry. A co víc, kvůli těmto designům nebudete muset běžet do salonu – většinu z nich si bez problémů vytvoříte sami doma.

Rok 2022 sice nepřinesl žádné přelomové trendy v manikúře, zato ale dál rozpracovává hity z předešlých sezón. Velké oblibě se nadále těší francouzská manikúra, a to jak v tradičním pojetí s bílými konci, tak hrající všemi barvami a doplňkovými motivy. Pokud holdujete zdobným koncům, na letošní svátky se vám bude hodit výrazný lak a drobný štěteček, pomocí něhož si na koncích nehtů vykouzlíte třeba ryze vánoční červeno-bílý pruh nebo jím na jednom prstu domalujete mašli – či rovnou celý les. Perfektně bude ale vypadat i jen tenká třpytivá linka nebo kombinace dvou zaoblených proužků pod sebou.

TIP NA VIDEO: Jak si doma upravit gelové nehty?

Video placeholde

Vyznavači minimalismu zase mohou sáhnout po jemném perleťovém nebo metalickém laku. Tato zima přeje především stříbrné barvě, a tak klidně postačí, když nehty přelakujete právě tou. Pokud nicméně pochybujete o své manikúrové zručnosti, sáhněte pro nalepovacích kamíncích či perlách, které dodají nehtům na zajímavém 3D efektu, a zároveň vám zajistí, že na rozdíl od běžných třpytek nestrávíte jejich odlakováním v koupelně drahocenné desítky minut.

Velkou inspiraci na vánoční manikúru najdete ve fotogalerii.