Zjemňující pleťové sérum Hyaluron-Filler, Eucerin, 769 Kč/30 ml

Zjemňující pleťové sérum Hyaluron-Filler, Eucerin, 769 Kč/30 ml Zdroj: archiv firem

Jemný čisticí peeling na pleť a rty Sedmikráska, Manufaktura, manufaktura.cz, 209 Kč/75 ml
Bublinková pěna do koupele Italský fík, Ziaja, ziajaprotebe.cz, 119 Kč/500 ml
Mycí gel Moje krásné tělo Levandule, Organická Apotéka, havlikovaapoteka.cz, 256 Kč/200 ml
Volume sprej pro objem vlasů, Alcina, k dostání ve vybraných salonech, 350 Kč/125 ml
Hydratační mlha Hydra-Essentiel Mist, Clarins, dostupné v řetězcích parfumérii, 720 Kč/75 ml
7
Fotogalerie

Únorové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Jakou kosmetiku vyzkoušet v únoru? Vybraly jsme pro vás produkty, které teprve před pár dny dorazily na kosmetický trh. 

Zjemňující pleťové sérum, Eucerin

Pokud přemýšlíte, jakou novinku v péči o pleť vyzkoušet, co takhle nové zjemňující pleťové sérum od dermokosmetiky Eucerin, které poskytuje pleti omlazující účinek, zjemnění pórů a hedvábně hladkou pleť. Kromě osvědčené anti-age ingredience kyseliny hyaluronové obsahuje i kyselinu glykolovou právě pro zjemnění pleti, kyselinu mléčnou jako účinný exfoliant a také antioxidanty, které neutralizují volné radikály. Sérum je velmi lehké, nemastné, a tak se skvěle hodí i jako podklad pod make-up. Nanáší se pomocí praktické pipety.

Zjemňující pleťové sérum Hyaluron-Filler, Eucerin, 769 Kč/30 ml
Zjemňující pleťové sérum Hyaluron-Filler, Eucerin, 769 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem

Hydratační mlha, Clarins

Svou únorovou novinku představuje také francouzská kosmetika Clarins. Hydra-Essentiel Mist, která patří do hydratační řady, pomáhá pleti vyvážit teplotní změny, znečištění a modré světlo. Hydratační mlha obsahuje exkluzivní výtažek z organické kolopejky, který umožňuje pleti znovu získat schopnost zadržovat hydrataci za mnoha různých okolností. Podporuje přirozenou syntézu molekul zadržujících vláhu ve všech vrstvách pleti a pomáhá obnovit její zásoby hydratace. Mlhu nasprejujte na pleť každé ráno a večer jako první krok ve svém pečujícím rituálu pro přípravu pleti. Poté naneste denní či noční péči. Osvěžit obličej můžete samozřejmě i kdykoliv během dne – na cestách nebo třeba před schůzkou.

Hydratační mlha Hydra-Essentiel Mist, Clarins, dostupné v řetězcích parfumérii, 720 Kč/75 ml
Hydratační mlha Hydra-Essentiel Mist, Clarins, dostupné v řetězcích parfumérii, 720 Kč/75 ml | Zdroj: archiv firem

Jemný čisticí peeling na pleť a rty, Manufaktura

Česká značka Manufaktura doplňuje oblíbenou řadu Sedmikráska o čisticí peeling na pleť i rty. Aplikací jemného peelingu podpoříte regenerační procesy pleti a napomůžete tak jejímu znovuzrození. Výsledkem tohoto domácího rituálu budou jemné a zvláčněné rty a sametově hebká, báječně hydratovaná a rozzářená pleť, dokonale připravená na aplikaci dalších zkrášlujících pomocníků. Peeling obsahuje jemné přírodní bambusové částice, pomocí kterých dokonale a ohleduplně zbavíte pleť odumřelých buněk, mastnoty a nečistot. V pečlivě vyladěné receptuře dále najdete jemné přírodní oleje a mnoho dalších aktivních ingrediencí.

Jemný čisticí peeling na pleť a rty Sedmikráska, Manufaktura, manufaktura.cz, 209 Kč/75 ml
Jemný čisticí peeling na pleť a rty Sedmikráska, Manufaktura, manufaktura.cz, 209 Kč/75 ml | Zdroj: archiv firem

Objemový sprej na vlasy, Alcina

Populární sprej Haar Therapie sice není úplnou novinkou, ale zcela nově se představuje v novém kabátě. Nyní se jmenuje Volume Spray, pyšní se modernějším designem a také je aktuálně k dostání ve větším balení (125 ml). Dodává vlasům viditelný objem, posiluje je a vyrovnává jejich strukturu. Stará se o to účinný komplex z niacinamidu, který zásobuje kořínky nezbytnou energií, panthenolu zajišťujícího hydrataci a zklidnění a kreatinu s regeneračními účinky. Stačí ho použít vždy po umytí a nastříkat do vlhkých vlasů zhruba 10–15 dávek. Pak už vlasy upravujte, jak jste zvyklá, a těšte se z výrazného objemu, o který vás nepřipraví ani nošení čepice.

Volume sprej pro objem vlasů, Alcina, k dostání ve vybraných salonech, 350 Kč/125 ml
Volume sprej pro objem vlasů, Alcina, k dostání ve vybraných salonech, 350 Kč/125 ml | Zdroj: archiv firem

Bublinková pěna do koupele, Ziaja

Kdy jindy si napustit horkou vanu a relaxovat než právě teď! Zima je už dlouhá a do jara daleko. Vyzkoušejte novinku od polské značky Ziaja v podobě bublinkové pěny do koupele, která vytváří příjemnou relaxační atmosféru a poskytuje pokožce svěžest. Pěna funguje na bázi micelárních formulí bez mikroplastů a obsahuje hydratační rostlinné složky. Vybírat můžete hned ze tří různých vůní – Červený rybíz, Italský fík a Mátový čaj.

Bublinková pěna do koupele Italský fík, Ziaja, ziajaprotebe.cz, 119 Kč/500 ml
Bublinková pěna do koupele Italský fík, Ziaja, ziajaprotebe.cz, 119 Kč/500 ml | Zdroj: archiv firem

Mycí gel Moje krásné tělo, Organická Apotéka

Koupel i každodenní sprchu vám také zpříjemní voňavý sprchový gel. Organická Apotéka, kterou určitě znáte pod původním názvem Havlíkova Apotéka, rozšiřuje sortiment o mycí gel Moje krásné tělo s pravým levandulovým olejem z Francie pro klidné a krásné sny. Olej má relaxační a uklidňující účinky a pokožku rychle regeneruje s vyhlazuje. Mezi další účinné látky patří extrakty z českých rostlin, jako jsou rakytník, který je balzámem na porušenou pokožku, hydratuje a má vysoký antioxidační potenciál, a brambora, která je silně hydratační, zachovává pružnost pokožky, působí chladivě a zklidňuje.

Mycí gel Moje krásné tělo Levandule, Organická Apotéka, havlikovaapoteka.cz, 256 Kč/200 ml
Mycí gel Moje krásné tělo Levandule, Organická Apotéka, havlikovaapoteka.cz, 256 Kč/200 ml | Zdroj: archiv firem