Dejte sbohem unavené pleti.

Dejte sbohem unavené pleti. Zdroj: Shutterstock

Unavená pleť? Čas nasadit detoxikační maskovou kúru

Žít ve městě je rychlé a zábavné. Ne vždy je to ale zábava pro vaši pleť, která vlivem znečištěného prostředí a hektického životního tempa trpí. Kromě zrychleného tempa a stresu na ni neustále působí plno zevních vlivů – velké množství prachu, výfukové plyny, kouř z cigaret, klimatizované nebo přetopené místnosti. A jemný prach a nečistoty pronikají do hloubky pleti. Nic ale není ztraceno. Je čas pleť osvobodit pomocí účinného detoxu, který ji vyčistí a rozzáří.   

Prachové částice kvůli svým drobným rozměrům pronikají hluboko do pórů, kde ulpí a nelze je snadno odstranit. I když se to nezdá, tak znečištěné ovzduší, hned po UV záření působí nejnegativněji na stav naší pleti.

To všechno vede ke vzniku škodlivých volných radikálů, které obírají buňky o životadárný kyslík. A pleť proto ztrácí svoji rovnováhu a rychleji stárne.Také se snižuje její obranyschopnost, takže nefunguje správně a může být citlivější, sušší a problematická… A to právě ten nepříjemný okamžik, kdy si vy a vaše okolí začnete všímat, že najednou vypadáte unaveně a nezdravě.

Jak z toho ven? Pomůže péče plná antioxidantů

Dobrá zpráva je, že proti účinkům znečištění na naši pleť můžeme bojovat. Nasadíte‐li kosmetiku bohatou na antioxidanty, získáte v ní mocného spojence s městským znečištěním. Funguje totiž jako okamžitý ochranný štít, který vaši kůži zásobuje vláhou a zároveň odráží útoky škodlivých vnějších vlivu. Spolehnout se můžete na řadu NIVEA URBAN SKIN DETOX s antioxidanty, bio zeleným čajem a kyselinou hyaluronovou.

Slupovací maska pleť zjemní.
Slupovací maska pleť zjemní. | Zdroj: NIVEA

Přípravky z řady URBAN SKIN DETOX byly navrženy tak, aby posílily obranný systém pleti před účinky městského prostředí a slunce a znovu v pleti nastartovaly regenerační procesy. Rušný život ve městě na vaší kráse nemusí být znát. Stačí jen dodržet pár tipů.

Začněte tím, že pleť každý den důkladně zbavíte nečistot – protože čím kratší dobu na ní zůstanou, tím méně škod mohou nadělat. Základem je důsledné odličování, které z pleti odstraní nejen zbytky make‐upu, ale také všechny nečistoty, maz a prachové částice, které by pleť mohly dráždit. S šetrným, ale zároveň důkladným odlíčení vám pomůže micelární voda.

Důkladná očista díky maskám

Jak čisticí masky, které z pleti vytáhnou i hlouběji usazené nečistoty, používat? Vyberte si masku pro daný typ pleti. Nejlépe maska působí, když ji nanesete na dobře odlíčenou a vyčištěnou pleť. Ideální je, pokud je pleť nahřátá koupelí nebo sprše. Pleťovou masku naneste v dostatečném množství od středu obličeje do stran, ale také na krk a dekolt. Při aplikaci ji roztírejte prsty, pomocí kosmetického kartáčku či štětce a vyhněte se citlivým partiím okolo očí a úst.

Vyzkoušejte třeba detoxikační masku URBAN SKIN DETOX. Její jemné složení obohacené o bílý jíl a výtažky z magnólie zbaví pleť všech škodlivých látek i nečistot.Masku nechte působit minimálně minutu, pokud pět minut přidáte, budou účinky intenzivnější.

Minutová detoxikační maska vyčistí pleť rychle a účinně.
Minutová detoxikační maska vyčistí pleť rychle a účinně. | Zdroj: NIVEA

Marně bojujete s lesknoucí se pletí? Vyzkoušejte slupovací zmatňující masku URBAN SKIN DETOX, která okamžitě zjemňuje póry a zmatňuje pleť. Díky černé rýži a výtažkům ze zeleného čaje bude vaše pokožka nejen čistá do hloubky, ale také zářivá a svěží. Pryč budou nejen odumřelé kožní buňky, prach a drobounké nečistoty, ale i ucpané póry. Maska se nanáší na vyčištěnou pleť a nechá se působit 15‐20 minut, dokud nezaschne. Pak ji jen jednoduše sloupnete. Používejte 1‐2x týdně.

Lesknete se? Použijte masku, která pleť zmatní.
Lesknete se? Použijte masku, která pleť zmatní. | Zdroj: NIVEA

Slupovací zjemňující maska URBAN SKIN DETOX zatím jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky, zbavuje pleť přebytečného kožního mazu, hloubkově čistí a zmatňuje pleť. Aplikujte ji na vyčištěnou pleť, nechte zaschnout, sloupněte a užívejte si jemnou a matnou pleť. Šetrné složení s hydraminem navíc zajistí také rovnováhu vlhkosti pleti. Výsledkem je matná pleť vyčištěná do hloubky.

Nechte masku pracovat přes noc.
Nechte masku pracovat přes noc. | Zdroj: NIVEA

Maskovat můžete i ve spánku

Výraz „maskování“ dostává zcela jiný význam. Už nemusí spočívat v zakrývání nedokonalostí, ale rovnou vás jich zbaví. Probuďte se s nádhernou a sametově hebkou pletí hned po ránu. Pomůže vám noční maska URBAN SKIN DETOX, která obsahuje výtažky z bio zeleného čaje, antioxidanty, kyselinou hyaluronovou a provitamín B5. Maska aktivuje pleťové buňky, takže začnou produkovat svůj vlastní kolagen. Stačí ji jen aplikovat před spaním, nechat celou noc působit a ráno bude pleť zářit!