.

. Zdroj: Samoopalovaky.cz

Udržte si své opálení i na podzim!

Je tady podzim a sluníčko již ztratilo svou sílu. Vaše letní opálení bldne a vy hledáte způsob jak si své opálení udržet co nejdéle? Našli jsme pro vás stránku samoopalováky.cz kde vám poradí. Jsou to specialisté na rychlé opálení, které se dívá nejen na výsledek, ale také na přírodu kolem nás. Na stránkách se dozvíte  o správném postupu jak aplikovat samoopalovací přípravky a také jaké jsou mezi nimi rozdíly a jaký si vybrat aby vyhovoval právě Vám. Nahlédněte do kouzla samoopalovacích pěn a krémů.

Pokračování 2 / 11

Peeling je základ

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Před použitím jakéhokoliv samoopalovacího přípravku vždy použijte peeling. Díky němu se zbavíte odumřelé kůže a vyhnete nevzhledným flekům opálení. Samoopalovaky.cz doporučují kávový peeling MineTan.

Pokračování 3 / 11

Prodloužení opálení

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Samoopalovací mléko od Australian Glow pro postupné opálení vám prodlouží vaše letní opálení a ještě k tomu vaši pokožku hydratuje. Je bezbarvé a má přijemnou vůni.

Pokračování 4 / 11

Bez aplikační rukavice to nepůjde

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Pokud si myslíte, že zvládnete dokonale aplikovat samoopalovací přípravek bez použití aplikační rukavice, tak se mýlíte. Sami jsme vyzkoušeli různé rady a použili k aplikaci igelitové sáčky i gumové rukavice, které jsou určené k barvení hlavy. Výsledek byl vždy stejný - fleky, fleky a fleky. Pěnu nebo krém prostě nedokážete dokonale rozetřít bez rukavice, která je k tomu určena. Samoopalovaky.cz nabízí hned dvě.

Pokračování 5 / 11

Vyberte si to pravé pro vás

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Naučíme vás si vybrat ten pravý samoopalovací přípravek. Čtěte dál...

Pokračování 6 / 11

Australian Glow

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Samoopalovaky.cz nabízí hned dvě australské samoopalovací kosmetiky. Jako první vám představujeme novinku na českém truhu. Samoopalovací produkty Australian Glow. Jedná se o vysoce kvalitní kosmetiku z přírodních a organických látek. Jako první na světě nabízí náplně v náhradním sáčku, který obsahuje o 83% méně plastu.

Pokračování 7 / 11

Opálení již za 60 minut

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Australian Glow nabízí tři odstíny samoopalovacích pěn medium, dark a ultra dark. Všechny pěny jsou vyrobeny z organických látek a nejsou testovány na zvířatech.

Pokračování 8 / 11

MineTan vítězí

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Další značkou samoopalovacích produktů je již velice dobře známá kosmetika MineTan. Nabízí velkou škálu samoopalovacích pěn. Věřtě, že si vybere každý.

Pokračování 9 / 11

Karamelové opálení

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Nejsvětlejší z řady samoopalovacích pěn MineTan je Caramel. Vykouzlí krásné zlatavé opálení a je vhodný pro opravdu světlé typy.

Pokračování 10 / 11

Ultra tmavé opálení od MineTan

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Nejtmavší samoopalovací pěnou je Absolute X60. Opálení působí jako ze slunných pláží. Pěna je určena pro všechny, kteří mají rádi intenzivní ultra tmavé opálení.

Pokračování 11 / 11

Fitko naše opálení nezničí

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Samoopalovací pěna Workout Ready je pro všechny, kteří si rádi dají do těla. Pěna je speciálně vyvinuta tak, aby byla odolná vůči potu a pěna tak nedělala nevzhledné fleky. Takže dnes už můžete do fitka nebo na hot jógu i opálená.