Trendy letní účesy

Trendy letní účesy Zdroj: profimedia.cz

Trendy letní účesy
Stylové letní účesy
Stylové letní účesy
Stylové letní účesy
Stylové letní účesy
35
Fotogalerie

Tyhle účesy ovládnou léto! Zvládne je každá a vypadají božsky

Nalaďte se na léto, i když zatím ani nedorazily jarní teploty. Připravily jsme pro vás jednoduché, ale efektní účesy, které ovládnou letošní sezónu. Zatím si je můžete aspoň doma zkoušet, ať je pak máte, jak se říká, v malíku! 

Drdoly

Když se řekne drdol, spousta z nás si pořád ještě jako první vybaví komplikovaný účes, který ještě před pár lety nechyběl na žádném plese a nevěsta bez něj byla jen poloviční nevěstou. Ty doby jsou dávno pryč! Drdol se proměnil v jednoduchý účes, který si vykouzlíte během pár vteřin. Navíc má mnoho podob, takže si klidně můžete udělat „drdolový týden“, ale každý den budete mít úplně jiný účes.

VIDEO: Zkuste drdol podle Blake Lively! Díky návodu ve videu ho zvládne každý!

Drdol můžete umístit jen pár centimetrů nad krk, lehce vyvýšit a nebo vyčesat úplně nahoru, záleží na tom, jak se zrovna v daný moment cítíte. Pak už si jen stačí rozmyslet, jestli zrovna vsadíte na ledabylý drdol, zamotáte ho z copánku, nebo krásně uhladíte. Na závěr ho můžete ozdobit látkovou gumičkou nebo nad něj či pod něj nacvakat pár stylových sponek.

Stylové letní účesy
Stylové letní účesy | Zdroj: profimedia.cz

Culíky

Další „pandemický účes“ se probojoval na výsluní. Ano, také culíky budou letos v létě maximálně v kurzu. V tomto případě ale platí, že nejlepší variantou jsou ty nízké nebo středně posazené. Na vysoko vyčesané a dokonale uhlazené culíky na nějaký čas zapomeňte, ty jsou aktuálně na druhé koleji.

Rozhodně se však nemusíte bát, že culík bude nuda. Stejně jako u drdolů platí, že má hned několik různých podob, které můžete libovolně střídat podle nálady. Někdy ho můžete nechat jen v té nejjednodušší podobě a odvázat se třeba výběrem náušnic, jindy ho můžete ozdobit látkovou gumičkou, mašlí nebo šátkem. Už od loňského roku je také v kurzu takzvaný buřtíkový culík, který si snadno vytvoříte pomocí gumiček.

Trendy letní účesy
Trendy letní účesy | Zdroj: profimedia.cz

Copy & copánky

Letošní trendy účesy se nesou ve znamení hravosti, a co může být víc hravé, než právě copánky. Opět máte poměrně volnou ruku, můžete začít vymýšlet různé účesy teď hned, ať je máte vyzkoušené. Klasikou je samozřejmě culík precizně zapletený v cop, který můžete na konci ozdobit mašlí nebo šátkem. Takový účes je efektní, ale zároveň ho máte hotový opravdu za pár sekund.

Pokud se na to cítíte, zapleťte si klidně dva copy a proměňte se v malou holčičku. Skvěle budou vypadat i různě spletené vlasy na straně v kombinaci s rozpuštěnými a třeba jen lehce navlněnými vlasy ve stylu plážových vln. Fantazii se meze nekladou! A léto bude dost dlouhé na to, abyste vyzkoušela co nejvíc různých účesů.

Stylové letní účesy
Stylové letní účesy | Zdroj: profimedia.cz

Mnoho inspirace na stylové letní účesy najdete v galerii: