...

... Zdroj: istock.com

Trendy manikúra na jaro, kterou rozhodně musíte vyzkoušet!

Jaké laky na nehty by vám aktuálně neměly chybět ve sbírce? A jak si nehty ozdobit tak, abyste následovala ty nejžhavější trendy? Máme pro vás odpovědi!

Hravé pastelky

Sladké a něžné pastelové odstíny k jaru a rozhodně i létu neodmyslitelně patří, a to nejenom do vašich šatníků, ale i na nehty. Pořiďte si hned několik pastelových laků na nehty a podle nálady je kombinujte mezi sebou. Klidně může být na každém nehtu jiná barva, záleží jen na vás! Nezapomeňte je vždy přetřít bezbarvým nadlakem (top coat), aby se krásně leskly a vydržely co nejdéle perfektní.

TIP NA VIDEO: Máte gelové nehty a chcete se jich zbavit?

Video placeholde

Další jarní trendy v manikúře najdete na další stránce >>

Pokračování 2 / 5

Černá a černé detaily

Letos na jaře by vám rozhodně neměl ve sbírce laků chybět černý odstín. Ano, není to zrovna typická jarní barva, ale rozhodně už neplatí, že celočerné nehty jsou jen pro drsné punkrockerky! Černá je elegantní, nadčasová a univerzální barva. A pokud by přece jen byly černé nehty na vás moc nápadné nebo tmavé, vsaďte na černé akcenty. Stačí černé proužky, puntíky nebo třeba vlnky. Kombinujte, zkoušejte, hrajte si!

Pokračování 3 / 5

Všechny odstíny zelené

Zelená barva je možná ta poslední, která by vás napadla, když je řeč o manikúře, a přesto bude letos jedním z největších barevných trendů. Stačí vám dva odstíny − jeden sytý, trávově zelený a druhý tmavší khaki. Můžete je nosit zvlášť i kombinovat. A stejně jako u černé barvy platí, že pokud se na celozelené nehty zkrátka necítíte, využijte barvu alespoň na stylové a originální detaily.

Pokračování 4 / 5

Jen růžová to může být

Dalším populárním odstínem pro letošní jaro je rozhodně růžová. A to všechny její odstíny. Pokud si troufnete na sytě růžové nehty, jděte do toho. Počítá se rozhodně i pastelová nebo třeba starorůžová. Důležité je, abyste byla se svou manikúrou spokojená a toužila ji ukazovat.

Pokračování 5 / 5

Geometrické tvary

Tenhle trend už vyžaduje trochu zručnosti, ale určitě to není nic, co byste nenatrénovala. A můžete spojit více trendů najednou. Základ udělat pastelový, černý, zelený nebo růžový a pak si pohrát se zdobením. Pro začátek zkuste linky a tečky, které vytvoříte pomocí tenkého štětečku nebo speciální kovové tyčinky na zdobení nehtů, pak můžete vyzkoušet třeba pestrobarevné vlnky. Fantazii se meze nekladou!