Reese Witherspoon a Jennifer Lopez

Reese Witherspoon a Jennifer Lopez Zdroj: profimedia.cz

Trendy barvy vlasů na podzim 2018: Krémová blond i karamelově hnědá!

Loňský podzim se nesl především ve znamení teplé blond, kouřové hnědé a ledově platinové. Letošní trendy jsou ovšem jiné. Inspirujte se u slavných žen. 

Krémová blond

Ledový odstín blond je s blížícím se podzimem pasé. Je tedy čas na drobnou změnu. Vsaďte na mix platinové blond s temnějším odstínem, který dohromady vytvoří hřejivou krémovou barvu jako stvořenou pro podzimní dny. Tomuto odstínu jsou již dlouho věrné herečky Reese Witherspoon nebo Kirsten Dunst.

Reese Witherspoon a Kirsten Dunst
Reese Witherspoon a Kirsten Dunst | Zdroj: profimedia.cz

Článek pokračuje na další stránce!

Pokračování 2 / 5

Bronde

Jessica Alba a Margot Robbie
Jessica Alba a Margot Robbie | Zdroj: profimedia.cz

Ani blondýnka, ani brunetka. Tak přesně to je bronde (brown & blonde). Základní barvou je buď plavá, nebo hnědá, která se následně rozjasní jemnými pramínky. Plavovláskám (Margot Robbie) se do vlasů přidají různé odstíny hnědé, tmavovláskám (Jessica Alba) zase několik světlých tónů.

Pokračování 3 / 5

Karamelová

Jennifer Lopez a Ciara
Jennifer Lopez a Ciara | Zdroj: profimedia.cz

Všechny brunetky, pozor! Letos na podzim bude obrovským hitem pro všechny hnědovlásky odstín karamelu. Můžete si vlasy nechat o něco málo zesvětlit nebo vsadit na nepravidelné světlé proužky, které (speciálně po natočení) vytvoří karamelově lesklou hřívu, stejnou jako mají třeba zpěvačky Jennifer Lopez nebo Ciara.

Pokračování 4 / 5

Uhlově černá

Adriana Lima a Nicki Minaj
Adriana Lima a Nicki Minaj | Zdroj: profimedia.cz

Velký comeback slaví i černá barva vlasů. Pokud jste po havraních vlasech už dříve toužila, právě teď je ten pravý čas. A s příchodem jara můžete zase pomalu zesvětlovat.

Pokračování 5 / 5

Odrosty

Hailey Baldwin a Sofia Boutella
Hailey Baldwin a Sofia Boutella | Zdroj: profimedia.cz

A nakonec radostná zpráva pro všechny z nás, které nestíhají pravidelné návštěvy u kadeřníka. Odrosty jsou v kurzu! Pokud jste blondýnka a své vlasy máte hodně tmavé, přestaňte se barvit a během podzimu budete mít cool barvu vlasů, která frčí i mezi slavnými.