.

. Zdroj: swee.cz

.
.
.
.
.
8
Fotogalerie

Toto vás ohromí: 4 věci, které o parfémech Yodeyma určitě nevíte!

Parfémy Yodeyma Paris jsou rok od roku populárnější. Důvodem je jejich výdrž, příjemná nevtíravá vůně a krásný obal. Co víc si od parfému přát?

Jak to celé začalo

Javier Jimenez Sanchez, tak zní jméno muže, který značku Yodeyma v roce 1998 založil a vlastní ji dodnes. Pochází z malé vesničky v oblasti Castilla la Mancha. Vystudoval farmacii a stal se lékarníkem. Díky své profesi mu na složení parfémů skutečně záleží.

Španělsko aneb mi casa es su casa

Překrásné slunné Španělsko dalo parfémům Yodeyma do vínku opravdovou kvalitu, svěží nádech a temperament. To dokládá i fakt, že se značka dostala do 25 zemí, ve kterých postupně upevnila svou pozici.

Ty nejoblíbenější vůně okouzlí každého

Možná vás překvapí, že oblíbenost vůní se liší stát od státu. V určitých zemích si lidé potrpí na kořeněných voňavkách, jinde na pudrových nebo květinových vůních. Prohlédněte si Yodeyma katalog a objevte parfém přímo pro sebe.

České ženy milují tyto vůně

  1. Celebrity Woman - Sladká květinová vůně hodící se pro ženu, které leží svět u nohou? Taková je Celebrity Woman, v níž najdete černý rybíz, hrušku, jasmín, květ pomerančovníku, pačuli a ambroxan.

  2. Adriana - Sladká vůně, která vaši kůži zahalí do růže, frézie, černého rybízu, vanilky a dřevitých tónů. Skvělá volba pro ženu, která ví, co chce a nenechá se zastavit.

  3. Iris - Sháníte vůni, která se hodí na různé příležitosti? Tak to si zamilujete kombinaci jasmínu, kašmírového dřeva a bílé ambry.

  4. Seduccion - Pro milovnice pudrových vůní je tady Seduccion. Svěží po citronu, sofistikovaná po liči, růži, konvalince a cedrovém dřevu.

U mužů jsou nejoblíbenější tyto kousky

  1. Power - Tato dřevitá vůně se může pochlubit kombinací grapefruitu, máty, krvavé mandarinky, skořice a pačuli, díky které si budete připadat nepřekonatelní.

  2. Acqua per Uomo - Vůně dominující žebříčku oblíbenosti od 90. let díky citronu, jasmínu, pomeranči, koriandru a pačuli.

  3. Platinum - Pro muže, kteří sportují, se hodí Yodeyma Platinum. Svěžest vůně je podpořená mandarinkami, pomeranči, bobkovým listem, pačuli, dubovým mechem a pravou ambrou.

Tajemství, které mnohé zajímá

Zajímá vás, jaké ingredience se používají k výrobě parfémů Yodeyma? Javier si své receptury pečlivě střeží, takže je skoro nemožné zjistit přesné složení. Až se lidé zeptají “Čím tak krásně voníte, slečno?”, odpovíte, že je to tajemství. Dáma své triky nikdy neprozradí.

Obraťte se na odborníky

Líbí se vám parfémy Yodeyma? Zamiřte na stránku Swee.cz, které patří mezi největší odborníky na YODEYMA parfémy. Nevíte, jaký parfém vybrat? Neváhejte a napište na info@swee.cz.