Obnovující séra Bazalka pro dehydratovanou pleť se sklonem k vráskám, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 994 Kč/3x20 ml

Obnovující séra Bazalka pro dehydratovanou pleť se sklonem k vráskám, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 994 Kč/3x20 ml Zdroj: archiv firem

Krém na ruce Age Repair Hand Cream Phyto Peptide Sweet Almond, Grown Alchemist, 760 Kč/40 ml
Oboustranná tužka na rty, Lip Duo, Alcina, k dostání v salonech spolupracujících se značkou Alcina, 270 Kč
Řasenka pro výrazný objem, Wear The Volume Mascara, Naj-Oleari, prodává parfumerie FAnn nebo fann.cz, 579 Kč/14 ml
Konturovací paletka, Dermacol, odstín 1, 299 Kč
Intenzivní maska Hyaluron-Filler, Eucerin, k dostání v lékárnách, 699 Kč/4 ks
7
Fotogalerie

Říjnové kosmetické novinky, které si nesmíte nechat ujít!

Našly jsme pro vás říjnové kosmetické novinky, se kterými bude začátek podzimu mnohem příjemnější. Vyberte si!

Oboustranná tužka na rty, Alcina

Nová limitovaná kolekce dekorativní kosmetiky Alcina se jmenuje FALL in love a svou pozornost věnuje výhradně rtům! A jak je známo, rtěnek není nikdy dost! V kolekci najdete krémovou rtěnku ve čtyřech odstínech, lesk na rty s push-up efektem a oboustrannou tužku na rty, kterou jsme si absolutně zamilovaly. Pomocí tužky totiž vykouzlíte na rtech ombré look a vytvarujete si rty během pár vteřin. Navíc je dlouhotrvající a nevysušuje, protože obsahuje bambucké máslo! Vybrat si můžete ze dvou odstínů, buď cinnamon brown, nebo berry nude.

Oboustranná tužka na rty, Lip Duo, Alcina, k dostání v salonech spolupracujících se značkou Alcina, 270 Kč
Oboustranná tužka na rty, Lip Duo, Alcina, k dostání v salonech spolupracujících se značkou Alcina, 270 Kč | Zdroj: archiv firem

Řasenka pro výrazný objem, Naj-Oleari

Italská značka Naj-Oleari je u nás žhavou novinkou na poli dekorativní kosmetiky. Vzdává hold barvám, kráse a ženskosti a dbá na kvalitu propojenou s osobitým italským stylem. Všechny produkty jsou obohaceny o přírodní složky a neobsahují parabeny. Za vyzkoušení stojí mimo jiné řasenka pro výrazný objem, která dokonale oddělí a prodlouží řasy a mnohonásobně zvětší jejich objem. Navíc se nerozmazává, neobtiskává a ani nedrolí. Je zkrátka skvělá ve všech směrech!

Řasenka pro výrazný objem, Wear The Volume Mascara, Naj-Oleari, prodává parfumerie FAnn nebo fann.cz, 579 Kč/14 ml
Řasenka pro výrazný objem, Wear The Volume Mascara, Naj-Oleari, prodává parfumerie FAnn nebo fann.cz, 579 Kč/14 ml | Zdroj: archiv firem

Konturovací paletka, Dermacol

A ještě do třetice, co se týče novinek v dekorativní kosmetice. Za zmínku rozhodně stojí nová konturovací paletka od Dermacolu, která v sobě ukrývá dva různé rozjasňovače a dva odstíny na konturování. V praktickém balení nechybí ani zrcátko, ale štětec musíte mít vlastní. Ostatně na konturování se stejně malinké štětečky, které bývají součástí paletek, nehodí. A jako malý bonus ještě paletka krásně voní! Vyberte si ze dvou různých odstínů a vytvořte si krásné líčení pomocí pár tahů.

Konturovací paletka, Dermacol, odstín 1, 299 Kč
Konturovací paletka, Dermacol, odstín 1, 299 Kč | Zdroj: archiv firem

Obnovující séra, Nobilis Tilia

Nevím, zda to máte stejně, ale já přes léto péči o pleť trochu flákám a na podzim se do toho vždycky pořádně opřu. Pokud chcete také udělat něco správného pro svou pleť, vsaďte na biofázi od Nobilis Tilia. Jedná se o metodu přírodního ošetření pokožky založenou na ovlivňování enzymů, které naše pleť přirozeně obsahuje. Biofáze má celkem šest řad, každá z nich se zaměřuje na jiný problém (předčasné vrásky, jizvy, poruchy pigmentace, akné, dehydratovaná pleť nebo třeba rozšířené žilky). Každá sada obsahuje vždy sérum Gerianum a sérum Tymián a třetí sérum je určeno na konkrétní problém, který vás trápí. Séra se nanáší v desetiminutových intervalech na odlíčený obličej, krk i dekolt. A pozor, účinky pocítíte už po první aplikaci!

Obnovující séra Bazalka pro dehydratovanou pleť se sklonem k vráskám, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 994 Kč/3x20 ml
Obnovující séra Bazalka pro dehydratovanou pleť se sklonem k vráskám, Nobilis Tilia, eshop.nobilis.cz, 994 Kč/3x20 ml | Zdroj: archiv firem

Intenzivní maska, Eucerin

K důkladné péči o pleť patří také masky a za vyzkoušení stojí rozhodně novinka ze sortimentu Anti-age péče značky Eucerin (k dostání bude v lékárnách na konci října). Inovativní maska z biocelulózy obsahuje kyslinu hyaluronovou a poskytuje pleti intenzivní hydrataci. Nemusíte se bát nepříjemného stékání masky po obličeji ani lepivého pocitu jako u některých jiných textilních masek. Tato maska dokonale přilne ke konturám obličeje. Stačí ji nechat působit jen pět minut a vaše pleť bude výrazně jemnější a pružnější.

Intenzivní maska Hyaluron-Filler, Eucerin, k dostání v lékárnách, 699 Kč/4 ks
Intenzivní maska Hyaluron-Filler, Eucerin, k dostání v lékárnách, 699 Kč/4 ks | Zdroj: archiv firem

Krém na ruce, Grown Alchemist

Novinkou na českém trhu je také australská organická značka Grown Alchemist, která je založena na přírodních technologiích a specializuje se na boj proti stárnutí. Ve svém portfoliu má například detoxikační i omlazující sérum, krém s výtažkem z bílého čaje, který obnovuje pleť a snižuje viditelnost vrásek, ale také zázračný krém na ruce s obsahem mandlového oleje a šalvěje. Krém cílí na strukturu pokožky a viditelně reguluje pigmentaci a zvyšuje hydrataci. Ruce jsou po pár dnech používání na první pohled hladší a mladší. Tenhle krém musíte rozhodně vyzkoušet!

Krém na ruce Age Repair Hand Cream Phyto Peptide Sweet Almond, Grown Alchemist, 760 Kč/40 ml
Krém na ruce Age Repair Hand Cream Phyto Peptide Sweet Almond, Grown Alchemist, 760 Kč/40 ml | Zdroj: archiv firem