.

. Zdroj: AVON Cosmetics

Přivítejte jaro s březnovými novinkami od Avonu

Zima se doufejme, blíží zdárně ke konci a tak je potřeba začít přemýšlet, jak naložit s jejími následky v oblasti péče o náš vzhled. Nemilosrdný chladný vzduch v zimě vysušuje pokožku a pleť po ní bývá často nepříjemně napnutá a nedostatečně vyživená. Naše hříva také není štěstím bez sebe, že jsme ji denně dusili pod čepicí, nemluvě o stále zavřených kadeřnických salonech, kde si bohužel nemůžeme dopřát potřebné zastřižení konečků - o nové barvě nemluvě. AVON proto představuje řadu novinek pro domácí péči, které pomůžou s restartem po zimě a vykročením vstříc prvním jarním paprskům slunce.

Vůně, která vypráví příběh

Příchod jara si vysloveně říká o zařazení nové vůně do vašeho šatníku. Sáhněte ideálně po lehčích esencích, které jsou však stále stejně osobité. Právě vaši osobitost perfektně podtrhne vůně Herstory Love Inspires od AVONU, inspirovaná životními příběhy. Jsou to příběhy lásky k sobě samotné, kdy je třeba pochopit, že mít sebe samu na prvním místě není sobeckost, ale je to nezbytné. Tato jedinečná vůně ztělesňuje ženskost za pomoci smyslného jasmínu a pudrového kosatce na hřejivém základu pralinky pro dokonalý požitek. A jaký je ten váš příběh?

- Herstory Love Inspires EDP, 50ml, 649,00 Kč

Objevte sílu vitaminu C

Slyšeli jste už někdy o blahodárných účincích vitaminu C ve vztahu k pleti? Tento vitamin je prospěšný nejen jako doplněk stravy pro podporu imunity, ale je zároveň nezbytný pro tvorbu kolagenu. Právě proto dokáže jeho koncentrovaná síla znovu rozzářit pleť, která je po zimě unavená a mdlá. Rozjasňující sérum ANEW s vitaminem C od AVONU již po dvou týdnech navrací pleti viditelně zářivější a mladistvější vzhled.

- Rozjasňující sérum s vitaminem C ANEW, 30ml, 550,00 Kč

Příznaky stárnutí nemají šanci

Snaha udržet si krásně svěží a mladou pleť bez vrásek se může zdát jako nikdy nekončící boj. Víte však, že vaše tělo ukrývá v genech schopnost zpomalit stárnutí? Je to tak! K tomuto procesu stačí aktivovat deset klíčových genů pomocí látek zvaných tetrapeptidy. Nyní můžete tento proces aktivovat s pomocí intenzivního omlazujícího séra ANEW od AVONU, které díky obsahu zmiňovaných tetrapeptidů zajistí zmenšení viditelnosti vrásek již za dva týdny. Navraťte tak vaší pleti pevnější vzhled a zářivější tón.

- Intenzivní omlazující sérum ANEW YOUTH MAXIMISING SERUM, 30ml, 550,00 Kč

Pokud si vaše pleť po této mrazivé zimě žádá opravdu hloubkovou hydrataci, sáhněte po vyplňující péči ANEW s kyselinou hyaluronovou. S podporou vyhlazujícího séra s retinolem zajistí hydrataci suché pleti a příznaky stárnutí nebudou mít šanci. Tato kombinace obsahuje nejúčinnější složky pro dokonalý výsledek ve formě hladší a mladisvější pleti.

- Vyhlazující serum proti vráskám s retinolem ANEW, 30ml, 550,00 Kč

- Vyplňující péče proti vráskám s kyselinou hyaluronovou, 30ml, 550,00 Kč

Vlasová péče jako ze salonu – to je řada Advance Techniques

AVON naslouchá svým zákaznicím a snaží se co nejrychleji reagovat na aktuální situaci, kdy jsou kadeřnictví a beauty salony stále uzavřené. Abyste si mohla dopřát domácí péči jako ze salonu, AVON představil řadu nových produktů v rámci své kolekce vlasové péče Advance Technique. Tato řada má nejen nové balení, je také ohleduplnější k životnímu prostředí, šetrná k vlasům i vlasové pokožce a má zejména nové složení. Za vyzkoušení rozhodně stojí Sada luxusní péče o vlasy Advance Technique, která se skládá z intenzivního vyživujícího šamponu, kondicionéru, séra a duální péče ve spreji s luxusními oleji pro všechny typy vlasů. Tito odborníci v péči o vlasy vám tak pomůžou zregenerovat chladem oslabené vlasy a dodat jim chybějící lesk.

- Advance Technique by AVON - Sada luxusní péče o vlasy: intenzivní vyživující šampon, kondicionér, sérum a duální péče ve spreji s luxusními oleji pro všechny typy vlasů; hodnota sady 417,00 Kč

Neodolatelná esence jara

Krémy na ruce jsou v průběhu zimy nezbytnou první pomocí při nepříjemném pocitu suché pokožky na rukou. Pokud však budete vaše ruce promazávat a dopřávat jim potřebnou péči celoročně, rozhodně se vám odmění pomalejším stárnutím a na dotyk krásně hladkou pokožkou. AVON perfektně zachytil esenci jara v nové kolekci krémů na ruce AVON naturals – jsou tak voňavé, že jim neodoláte! Vyzkoušejte hydratační japonské zahrady s kvetoucími třešněmi, pečující francouzská levandulová pole nebo vyhlazující havajské pláže s kvetoucími ibišky.

- Krémy na ruce AVON naturals; 75ml; 49,90 Kč / kus

A jelikož můžou být jarní večery stále velmi chladné, nejlepší odměnou po celém dni je často horká koupel. Proč však neproměnit tuto koupel v příval ovocné energie díky nové kolekci pěn do koupele od AVONU? Vybírat můžete z vůní šťavnatého granátového jablka, mangového sorbetu nebo vodního melounu.

- Pěny do koupele AVON; 250ml; 59,90 Kč / kus

Tak tedy šály a čepice schovat zpátky do skříně a jaro - VÍTEJ!

Výrobky objednejte u své Avon Lady nebo online na www.avon.cz.

.
. | Zdroj: AVON Cosmetics