.

. Zdroj: YVES ROCHER

Poznejte poklad mezi rostlinnými recepturami – gemmoterapii

Značka Yves Rocher se již více než 60 let zabývá botanickým výzkumem a využívá aktivní látky z rostlin jako jádro produktů pro péči o pleť. I ty nejjednodušší a nejznámější rostliny v sobě skrývají skutečnou sílu přírody a mimořádný potenciál pro obnovu a revitalizaci. Objevte nové Dvoufázové regenerační sérum na noc z řady Anti-Age Global a nechte spánek pracovat ve svůj prospěch.

Gemmoterapie, věda o pupenech

Slyšeli jste už někdy o gemmoterapii? Název pochází z latinského „gemmae“, což znamená „drahé kameny“. Všechny základní prvky potřebné pro život jsou koncentrované v pupenech: vitamíny, minerály a živiny. Schopnost vývoje a přeměny rostlin souvisí s vysokou koncentrací jedinečných buněk, které podporují buněčnou obnovu. Expertům na rostlinnou kosmetiku z Yves Rocher se podařil nevídaný úspěch, když dokázali proměnit přírodní sílu pupenů na skutečnou aktivní složku.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER

Intenzivní obnova, zpevnění a revitalizace přes den i během spánku

Pokud chcete komplexní přístup v péči o pleť se známkami stárnutí, vyzkoušejte účinné duo – denní a noční sérum Anti-Age Global. Denní sérum zpevňuje a posiluje celkovou aktivitu buněk. Pleť je okamžitě zářivější a každým dnem mizí známky stárnutí.

.
. | Zdroj: YVES ROCHER

Dvoufázové regenerační sérum na noc během spánku pleť regeneruje a opravuje. Jeho ultra-penetrační dvoufázová textura s dvojnásobnou koncentrací Rostlinného nektaru z pupenů, jojobovým olejem, extraktem z jablek a brutnákovým semínkem umožňuje pokožce regenerovat rychleji, pleť je hladší a zářivější.

Nakupujte na e-shopu www.yves-rocher.cz nebo v kamenných prodejnách.