.

. Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Péče o pleť z mořských řas i první vůně stvořená umělou inteligencí

Myslíte si, že znáte Avon? Opravdu? Tušili jste, že 70 % vědců z Avonu jsou právě ženy? A celý tým nyní přichází s nejnovějšími inovacemi v rámci péče o pleť. Portfolio oblíbené řady OXYPURE se rozrůstá o jedinečné výrobky obohacené o extrakt z mořských řas. Proč právě mořské řasy? Působí na pleť antioxidačně a hydratačně, ale navíc zklidňují a vyživují. Jsou v pravém slova smyslu beauty ingrediencí budoucnosti. Komplex OXYPURE dokáže neutralizovat škodlivé vlivy oxidačního stresu a patogenů z vnějšího prostředí, které způsobují předčasné stárnutí pleti.

Na letní trendy odpovídá Avon novými letními odstíny ikonické řasenky Euphoric Featherlight, která se oděla do kobaltově modré, nápaditě fialové a do černé. Kartáček ve tvaru přesýpacích hodin je zárukou intenzivní barvy a dokonalého prodloužení řas. Díky unikátnímu složení s keratinem a ricinovým olejem si užijete efekt umělých řas s dvojnásobným objemem i délkou.

.
. | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Péči potřebují i vaše rty, které jsou obzvláště v letních měsících vystaveny náporu slunce, sucha a mořské vody. Ten pravý prázdninový look jim dodáte hydratační tekutou rtěnkou s matným efektem Lip Paint. Ta má dokonale vyvážené složení, které nejen hydratuje, ale dodává i maximální výživu, to vše díky kokosovému oleji, avokádu, bambuckému másku a pečujícímu vitaminu E. Lip Paint si oblíbila i známá stylistka Ivana Pražáková. „Trendem letošního léta budou pudrové odstíny – starorůžová a meruňková či neutrální barvy – béžová a karamelově hnědá,“ radí Ivana.

.
. | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

Ačkoliv je Avon společností pro ženy, nezapomíná ani na muže. Právě pro ně přichází s revoluční novinkou, která možná ovlivní vývoj parfemářského průmyslu. Pánská vůně Full Speed Gamer EDT je totiž vonný skvost stvořený umělou inteligencí. Tato toaletní voda vás kombinací růžového grapefruitu, rebarbory a indické pačule přenese z virtuální reality do skutečného, vzrušujícího světa, kde nic není nemožné.

.
. | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

A při návratu do reality nám nic tak dobře nezklidní smysly a nezrelaxuje, jako koupel s bohatou a voňavou pěnou. Věděli jste, že ve vodní lázni, kdy se vlivem horké vody otevírají póry, vstřebává naše pokožka hydratační a pečující látky více než kdy jindy? Koupelové pěny se pyšní mimořádně kvalitním složením hýčkajícím naši pleť stejně jako luxusními vůněmi. Po dlouhém dni vyzkoušejte pěnu Relieve & Recover, která dokonale uvolní nejen vaše tělo, ale zklidní i smysly. A to díky speciálně namíchané směsi eukalyptu a kafrového oleje.

.
. | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.

.
. | Zdroj: AVON Cosmetics, spol. s r.o.