Ilustrační fotografie

Ilustrační fotografie Zdroj: el nino parfum

Parfém jako módní doplněk: Tyto netradiční flakonky musíte mít!

Nudným flakonkům odzvonilo! Parfémoví mistři moc dobře vědí, že v dnešním hektickém světě plném konkurence je právě flakonek vůně tím, co vás musí zaujmout na první pohled. A čím je originálnější, tím lepší. Když vás zaujme lahvička s parfémem, pravděpodobně si k ní i přičichnete a dost možná právě s touto vůní nakonec skončíte u pokladny. Pojďme se podívat na nejkrásnější parfémové flakonky, které jsou svým designem oslavou světa módy a ženské krásy.

Carolina Herrera Good Girl: Odvážná holka na proklatě vysokých podpatcích

Nedokážete si představit život bez svých oblíbených lodiček na podpatcích, které sahají skoro až do nebes? Pak je parfémovaná voda Good Girl od Carolina Herrera stvořená právě pro vás. Temně modrý flakon ve tvaru luxusního střevíčku jako z pohádky o Popelce ukrývá orientálně-květinovou vůni s převládajícími tóny fazole tonka, kakaa, bílých květů a mandlí. Vydejte se na dobrodružnou cestu s vůní pro všechny ženy s přirozeným půvabem, důvtipem a elegancí. Parfémovaná voda Carolina Herrera Good Girl i díky svém podtitulu „It’s good to be bad“ naznačuje, že osudové ženy by rozhodně neměly být za všech okolností hodné.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: el nino parfum

Marc Jacobs Decadence: Bez luxusní kabelky ani ránu

Představte si to nadšení v očích vašich kamarádek, až ze své luxusní kabelky vytáhnete… další luxusní kabelku! Právě tuto podobu totiž módní návrhář Marc Jacobs vdechl své parfémované vodě Decadence z roku 2015. Neuvěřitelně sexy a sofistikovaná vůně s lákavými tóny švestek, ambry a vetiveru získala do vínku flakon v podobě zeleno-černé kabelky, na níž nechybí zlatý řetízek ani černý střapec. Orientálně-květinová vůně Marc Jacobs Decadence se stane vaším talismanem, který podtrhne všechny vaše přednosti.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: el nino parfum

Yes I Am od Cacharel: Kolik červených rtěnek máte v kosmetické taštičce?

Červené rtěnky mají magickou moc udělat z každé ženy módní ikonu a maximálně elegantní dámu. Stejný pocit vám propůjčí i parfémovaná voda Yes I Am od značky Cacharel. Řekněte ano smyslnosti, eleganci a stylu! Podpoří vás voňavý koktejl malin, karamelu a mléka v doprovodu vanilky, gardénie a tonkových bobů. Svůdná vůně Yes I Am od Cacharel v podobě zářivě červené rtěnky pozvedne vaše sebevědomí do nebeských výšin, stejně jako by ho povznesl dokonalý make-up.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: el nino parfum

Thierry Mugler Aura: Smaragdové srdce s nekonečným třpytem

Co bude třešničkou vašeho dnešního outfitu? Přece dokonalý šperk. Podtrhněte svoji jedinečnou ženskou auru výjimečnou parfémovanou vodou Aura z dílny legendární značky Thierry Mugler. Perfektně vybroušené smaragdové srdce našlo inspiraci v tlukoucím srdci zelené přírody, vůně odráží svěží zelené tóny, dřeviny, orientální vanilku, rebarborový list i květy pomeranče. Staňte se hvězdou večera díky své Auře, která se bude třpytit jako ten nejzářivější smaragd.

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie | Zdroj: el nino parfum