Užijte si velikonoce s novými kosmetickými pomocníky.

Užijte si velikonoce s novými kosmetickými pomocníky. Zdroj: Profiskin.cz

Oslavte Velikonoce v barvách s Profiskin.cz

Přivítejte svátky jara s trendy barvami. Expert na krásu Profiskin.cz Vám zaplní nejen kosmetickou taštičku, ale také poradí, jak připravit nožky na krátké sukně, vlasy na sluneční paprsky, jak vykouzlit dokonalý makeup a jak při odlíčení maximálně ochránit pleť i přírodu kolem nás.

Pokračování 2 / 11

Zlatavé i bronzové opálení už za hodinu

Jarní opálenou pokožku získáte s pomocí kosmetiky MineTan. Samoopalovací pěny vykouzlí různé odstíny opálení už během hodiny. Je libo zlatavé, bronzové nebo tmavě hnědé? Stačí si vybrat na Profiskin.cz.

.
. | Zdroj: Samoopalovaky.cz

Pokračování 3 / 11

Sexy opálení i ve fitku

Speciální pěna Workout ready od značky MineTan je odolná vůči potu. Můžete si dát do těla bez obav z fleků a nerovnoměrného blednutí.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 4 / 11

Dlaně jako z alabastru

Hebká, fialová, nepropustná aplikační rukavice ochrání Vaše dlaně před nežádoucím zabarvením a rovnoměrně rozetře samoopalovací pěnu.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 5 / 11

Sjednocená hedvábná pleť

Dokonalé makeupy německé kosmetiky ARTDECO se podřídí každému typu pleti. Je libo minerální, anti-aging, HD nebo voděodolný krycí? Nechte si doporučit expertem na krásu Profiskin.cz.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 6 / 11

Fixujte, projasňujte, zazařte

Transparentní - to je „barva“ fixačního pudru ARTDECO. Pudr krásně zafixuje makeup a díky nové technologii odráží světlo. Váš makeup se tak stane dokonalým po celý den.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 7 / 11

Čokoláda na obočí

Výrazné obočí podtrhne Váš půvab. Značka Misslyn představuje na Profiskin.cz nové paletky na obočí v „čokoládovém“ obalu, který se bude vyjímat ve vaší kabelce.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 8 / 11

Fialový jarní detox pro vaše vlasy

Fialová řada vlasových produktů značky ikoo je ta pravá pro jarní detoxikaci vlasů. Obsahuje kávový a borůvkový extrakt, antioxidanty, vitamíny a mořskou řasu, která vlasy posiluje a dodá jim pružnost a lesk. Dopřejte i svým vlasům péči, kterou si zaslouží.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 9 / 11

Luxusní kartáče na vlasy do kabelky

Zlatá nebo stříbrná? Obě barvy jsou barvy luxusu a Profiskin.cz Vám přináší nádherné vlasové kartáče značky ikoo, které jsou vyrobeny dle čínské medicíny tak, aby masírovaly pokožku hlavy a tím ji pomohly ke správnému prokrvení.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 10 / 11

Zdravé odlíčení jen čistou vodou

Odstraňte makeup jen čistou vodou a odličovací rukavicí Glov. Zapomeňte na chemii, tampónky, flakónky a chraňte přírodu. K odstranení makeupu stačí tato speciální rukavice a čistá voda.

.
. | Zdroj: Profiskin.cz

Pokračování 11 / 11

Veselé Velikonoce!

Krásné barevné Velikonoce plné pohody vám přeje Profiskin.cz!

.
. | Zdroj: Profiskin.cz