Enzymatický peeling na obličej a krk

Enzymatický peeling na obličej a krk Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Novinky Ziaja Kozí mléko inspirované K-beauty pro mladší, hladší a svěžejší pokožku

Je dobré vědět, že kozí mléko je blahodárně výživné a velmi zdravé. Obsahuje vzácné minerály a je plné vitamínů. Přírodní tuky, obsažené v kozím mléce, velmi příznivě působí na pokožku a vlasy. Výrazně zlepšují zvlhčení pokožky a hebkost vlasů. Kozí mléko je výborným zdrojem proteinů, které jsou hodnotné pro pokožku. Právě skvělé hydratační a regenerační účinky kozího mléka v sobě dokonale kombinuje kosmetika Ziaja kozí mléko.

Jak působí aktivní látky

Výtažek z kozího mléka je bohatý na kyselinu kaprylovou, proteiny, minerály a vitamíny. Vyhlazuje a hydratuje pokožku, stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, které aktivují obnovu a pružnost pokožky. Zabraňuje ochabování, vyhlazuje vrásky a oddaluje proces stárnutí pokožky, protože chrání před působením volných radikálů.

Derivát kyseliny mannurové je zdrojem křemíku, který je jedním z hlavních prvků stavební pojivové tkáně. Zpomaluje vznik vrásek, hydratuje a vyhlazuje pokožku a zabraňuje degradaci kolagenových vláken.

Provitamín B5 (D-panthenol) je obsažen ve všech pěstících produktech. Intenzivně hydratuje, změkčuje a zpružňuje svrchní vrstvu pokožky. Účinně zklidňuje podráždění a chrání příliš citlivou pokožku

Vitamín A, který se vyskytuje nejčastěji ve formě retinol-palmitátu, stimuluje obnovu pokožky a zlepšuje její strukturu, vyhlazuje vrásky, obnovuje elasticitu pokožky a zesvětluje přebarvení.

Vitamín E je známý jako „vitamín mládí“. Účinně neutralizuje působení volných radikálů

v struktuře buněčných membrán, chrání lipidy před poškozením, dokonale zvlhčuje, vyhlazuje a zpevňuje pokožku.

Vyzkoušej rituál K-beauty

Očisti pokožku tváře Mléčným mycím gelem od zbytků make-upu a každodenních nečistot. Lze ho použít pro mytí pleti s vodou nebo její očištění bez vody. Obsahuje vyhlazující proteiny kozího mléka, přírodní změkčovadla z olivového oleje a bambuckého másla a hydratační kyselinou hyaluronovou. Mycí gel nanejvýš jemně odstraňuje make-up, změkčuje pokožku a zabraňuje jejímu vysoušení. Navíc je vhodný pro osoby používající kontaktní čočky a umělé řasy.

Mléčný mycí gel
Mléčný mycí gel | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Podle potřeby proveď peeling obličeje. Buď křemičitým peelingem nebo použij jemnější enzymatický peeling, který je vhodný pro každodenní použití. Enzymatický peeling na obličej a krk Ziaja Kozí mléko obsahuje exfoliační enzym papainu a aktivní vyhlazující proteiny kozího mléka. Jemně odstraňuje odumřelou svrchní vrstvu pokožky, pokožku změkčuje, hydratuje a účinně vyhlazuje. Navrací jí mladistvou pružnost a svěžest a jemná parfemace umocňuje pocit komfortního ošetření Vaší pleti.

Enzymatický peeling na obličej a krk
Enzymatický peeling na obličej a krk | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Teprve nyní je pokožka připravená pro další kosmetickou péči. Ideální je pokračovat tenkou vrstvou séra na obličej, krk a dekolt Ziaja Kozí mléko. Sérum má lehkou konzistenci gelového krému, rychle se vstřebává a je ideální pod make-up. Vyhlazuje a snižuje nerovnosti pokožky, navrací pleti mladistvou pružnost, aktivně hydratuje svrchní vrstvu, snižuje viditelné známky únavy.

Nezapomínej na masáž obličeje, která stimuluje oběh a pomáhá kosmetice lépe a účinněji se dostat do pokožky. A pro další péči už jen sáhnout po denním nočním nebo očním krému.

Sérum na obličej, krk a dekolt
Sérum na obličej, krk a dekolt | Zdroj: www.ziajaprotebe.cz

Nechte na sebe působit komplex složek kozího mléka

Relaxaci si můžete dopřát v koupelně i s tělovými produkty nebo při ošetření vlasů. Bohatá pěna krémového sprchového mýdla vás důkladně očistí a poté se už můžete zahalit do smyslné a jemné vůně tělového mléka nebo tělového másla kozí mléko při intenzivní potřebě.

Vysušené pokožce rukou zase poskytne okamžitou úlevu krém na ruce a nehty.

Trápí vás, že jsou vaše vlasy poškozené, suché, matné nebo poničené častými kadeřnickými procedurami? Šampon kozí mléko a kondicionér s keratinem obnovují poškozená vlasová vlákna. Vaše vlasy zregenerují a vrátí jim zdravý lesk. Pro silnější účinek naneste masku na vlasy. Intenzivně působí díky vysoké koncentraci účinných látek, aniž by vlasy zatěžovala.