Prodlužující řasenka Unlimited, L’Oréal Paris , 175 Kč/7,4 ml

Prodlužující řasenka Unlimited, L’Oréal Paris , 175 Kč/7,4 ml Zdroj: archiv firem

Řasenka pro objem Mascara essentiel, Sothys, 795 Kč/9 ml
Řasenka pro objem, prodloužení a výživu řas, Lash Sensational, Maybelline, 125 Kč/9,5 ml
Řasenka pro výrazný objem Wear The Volume Mascara Infinite Black, Naj-Oleari, prodává fann.cz, 579 Kč/14 ml
Objemová a dlouhotrvající řasenka Panoramico 24H, Gabriella Salvete, prodává elnino.cz, 138 Kč/13 ml
Řasenka pro efekt dvojnásobného objemu řas False Lash Superstar, L'Oréal Paris, 360 Kč/2x 6,5 ml
10
Fotogalerie

Nejlepší řasenka: Tyhle jsou naše nejoblíbenější!

Ještě se vám nepodařilo najít tu pravou řasenku, která splňuje na výbornou všechny vaše požadavky? Nám naštěstí ano, a tak se s vámi o naše favority rády podělíme!

Redaktorka webu Ženy.cz Andrea

Řasenka pro výrazný objem, Naj-Oleari

Dlouhou dobu byla mým favoritem řasenka Hypnose od Lancôme. Žádná se jí nevyrovnala až do té doby, než jsem vyzkoušela řasenku od italské značky Naj-Oleari. Ta splňuje všechny moje požadavky. Prodlouží i zahustí řasy, neslepuje, neobtiskává se ani nedrolí. Navíc opravdu dlouho vydrží. Já ji používám už téměř čtyři měsíce!

Řasenka pro výrazný objem Wear The Volume Mascara Infinite Black, Naj-Oleari, prodává fann.cz, 579 Kč/14 ml
Řasenka pro výrazný objem Wear The Volume Mascara Infinite Black, Naj-Oleari, prodává fann.cz, 579 Kč/14 ml | Zdroj: archiv firem

Editorka webu Ženy.cz Irena

Řasenka pro objem, Sothys

Mám pocit, že mé řasy potřebují všechno: prodloužit, posílit, zvýraznit, a to všechno pochopitelně, aniž by se slepily a vypadaly nepřirozeně. Chápu, že na jednu řasenku je to až dost, ale řasenka od Sothys tohle všechno zvládne. Má silikonový kartáček, takže řasy krásně odděluje. Barva je sytá, ale na kartáčku neulpívá. No a hlavně – vydrží opravdu dlouho a nevysychá, což z ní činí nejlepší řasenku, jakou jsem kdy vyzkoušela!

Řasenka pro objem Mascara essentiel, Sothys, 795 Kč/9 ml
Řasenka pro objem Mascara essentiel, Sothys, 795 Kč/9 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Ženy.cz Ivona

Řasenka pro objem a výživu řas, Maybelline

Zatímco za jiné pečující či zkrášlující produkty neváhám utratit i několik stovek či tisíc, u řasenky se mi osvědčila stará dobrá drogérka – konkrétně značka Maybelline a její řasenka Lash Sensational. Dostala jsem ji kdysi v práci od kolegyně-kosmetické redaktorky a od té doby se jí držím. Má zaoblený kartáček s deseti řadami různě dlouhých štětin, který řasy spolehlivě oddělí a pěkně je prodlouží. A to nejdůležitější – nedrolí se! Efekt je přirozený, ale výrazný, hodí se k dennímu i večernímu líčení. A dobře se odličuje!

Řasenka pro objem, prodloužení a výživu řas, Lash Sensational, Maybelline, 125 Kč/9,5 ml
Řasenka pro objem, prodloužení a výživu řas, Lash Sensational, Maybelline, 125 Kč/9,5 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Bleskproženy.cz Aneta

Prodlužující řasenka, L’Oréal Paris

Mám krátké a celkem nevýrazné řasy, takže sehnat řasenku, která by tyto problémy vyřešila, je trošku oříšek. Tahle řasenka pro mě byla od začátku velkým překvapením. Nejvíc jsem ocenila, že řasy neslepí, naopak je krásně prodlouží a zvýrazní a hlavně se nikde neobtiskává. Kartáček je ohýbatelný, takže se dostanete i k té nejmenší řase. Další obrovskou výhodou je, že vydrží celý den. Nedám na ni dopustit!

Prodlužující řasenka Unlimited, L’Oréal Paris , 175 Kč/7,4 ml
Prodlužující řasenka Unlimited, L’Oréal Paris , 175 Kč/7,4 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Dáma.cz Marta

Voděodolná řasenka pro objem, Essence

Když před lety přestala značka Max Factor vyrábět moji oblíbenou voděodolnou verzi řasenky 2000 Calories, měla jsem pocit, že pro mé řasy skončil svět. Následovalo několik let hledání, který produkt by mi jedinečnou řasenku mohl nahradit, ale ať jsem investovala jakoukoliv částku, nic mi nevyhovovalo. Nakonec jsem prostě sáhla po obyčejné řasence Essence za osmdesát korun a ona se osvědčila! Sice poměrně rychle vysychá, jinak mi ve spolupráci s kleštičkami na řasy ale plní službu uspokojivě. Mimochodem, Max Factor zase začal voděodolnou 2000 Calories prodávat, bohužel ale změnili kartáček, a ten je, jak víme, u řasenky zásadní.

Voděodolná řasenka pro objem Get Big! Lashes, Essence, 70 Kč/12 ml
Voděodolná řasenka pro objem Get Big! Lashes, Essence, 70 Kč/12 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Bleskproženy.cz Gabriela

Řasenka pro prodloužení a zahuštění řas, Artdeco

Jedna z nejlepších řasenek, kterou jsem měla. Má dokonalý kartáček, silikonový a ohebný, který skvěle odděluje řasy a dodává jim objem i délku. Řasy vypadají dobře už po prvním nánosu. Řasenka má sytou barvu, dlouho vydrží bez toho, aby zanechávala jakékoli stopy v očním okolí. Je to zkrátka jistota, na kterou sázím už dlouho!

Řasenka pro prodloužení a zahuštění řas, Volume Supreme Mascara, Artdeco, 389 Kč/15 ml
Řasenka pro prodloužení a zahuštění řas, Volume Supreme Mascara, Artdeco, 389 Kč/15 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Bleskproženy.cz Markéta

Objemová a dlouhotrvající řasenka, Gabriella Salvete

Dlouho jsem hledala řasenku, která by mi opravdu sedla a nestála moc peněz. Z počátku by mě ani nenapadlo, že cena mého vysněného kousku se bude pohybovat kolem stokoruny. Má vše, co jsem hledala! Řasy jsou po ní krásně zahuštěné a natočené. Navíc neslepuje a vydrží celý den.

Objemová a dlouhotrvající řasenka Panoramico 24H, Gabriella Salvete, prodává elnino.cz, 138 Kč/13 ml
Objemová a dlouhotrvající řasenka Panoramico 24H, Gabriella Salvete, prodává elnino.cz, 138 Kč/13 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Mojezdraví.cz Marie

Řasenka pro efekt dvojnásobného objemu řas, L’Oréal Paris

Nejlépe se mi osvědčila řasenka False Lash Superstar. Jde o stálici na trhu, která se prodává v různých obměnách už spoustu let. V klasických drogeriích patří mezi ty dražší a právem. Poprvé jsem ji dostala od mamky a musím říct, že jsem jí za tenhle dárek pořád vděčná. Od té doby si ji totiž pořizuji opakovaně a nikdy mě nezklamala. Řasenka je rozdělená na dvě části, bílou bázi a klasickou černou řasenku. Báze obalí řasy jemnou bílou vrstvou, takže černá barva na nich pak lépe ulpí, opticky je prodlouží a zahustí. Po použití jsou řasy tak výrazné, že ji používám i na slavnostnější příležitosti a nemusím sahat po umělých. Tenhle produkt je prostě top.

Řasenka pro efekt dvojnásobného objemu řas False Lash Superstar, L'Oréal Paris, 360 Kč/2x 6,5 ml
Řasenka pro efekt dvojnásobného objemu řas False Lash Superstar, L'Oréal Paris, 360 Kč/2x 6,5 ml | Zdroj: archiv firem

Redaktorka webu Ženy.cz Petra

Řasenka pro objem a natočení řas, Collistar

Své řasy si hýčkám, neboť i bez řasenky jsou tmavé a husté. Od řasenky tak očekávám, aby mi řasy neslepovala, nepůsobila těžce a jediný úkol, který má splnit, je natočení řas a lehce objem. A to Collistar Mascara Infinito splňuje. Nedrolí se, lehce se odlíčí a díky přírodním voskům jsou řasy pružné. Vydrží mi tak tři měsíce a pak měním za novou.

Řasenka pro objem a natočení řas, Infinito, Collistar, prodává notino.cz, 705 Kč/11 ml
Řasenka pro objem a natočení řas, Infinito, Collistar, prodává notino.cz, 705 Kč/11 ml | Zdroj: archiv firem