Kendall Jenner, 2016

Kendall Jenner, 2016 Zdroj: profimedia.cz

Kendall Jenner, 2011
Kendall Jenner, 2010
Kendall Jenner, 2013
Kendall Jenner, 2017
Kendall Jenner, 2019
12
Fotogalerie

Nejlépe placená modelka světa Kendall Jenner: Jak ji změnily plastiky?

Nejinspirativnější z klanu Kardashian – Kendall (23) se podařilo před dvěma lety sesadit z trůnu nejlépe placených modelek stálici Gisele Bündchen. Od té doby vévodí žebříčku ona. Jak se změnila od doby, kdy odstartovala její modelingová kariéra?

Kendall Jenner je považována za modelku nové generace, která kromě pěkné tvářičky a dokonalého těla těží také z popularity v médiích a na sociálních sítích. Přestože vedle svých sester působí poněkud plaše, už od mala je zvyklá na kamery a ve světě showbyznysu zkrátka umí chodit.

Na Instagramu ji aktuálně sleduje 110 milionů lidí, což je v dnešní době možná více důležité než dlouhé nohy a ideální míry. Co se týče počtu fanoušků, má tak Kendall oproti svým kolegyním z branže opravdu velký náskok a to jí hraje do karet.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Can’t stop using my new favorite thing, my @moon whitening pen. @moon #MOONbyKendall #moon_partner

Příspěvek sdílený Kendall (@kendalljenner),Dub 25, 2019 v 1:06 PDT

Narozdíl od svých sester se Kendall drží s plastickými operacemi a estetickými úpravami na uzdě. Ale přirozenou krásou se rozhodně chlubit nemůže. Přesto, že si je narozdíl od své mladší sestry Kylie stále celkem podobná, instagramový účet @cosmetic.derm odhalil, jaké zákroky v cestě za vysněným vzhledem už podstoupila. Nechyběl botox čela, okolí obočí a rtů, výplně jemných rýh v obličeji ani rhinoplastika neboli úprava nosu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

What did Kendall have done? Here are some possibilities... Agree? 👇👇 . . These are the products some providers would used to recreate this look. It's impossible to say what products she actually used. E.g. while some fillers are better for lips than temples, that is not a hard-and-fast rule and providers can use many different fillers to achieve the same results. . . This image was created by @injectorinsider which is run by @botoxbunny and @libbydysart Be sure to check them out! . . #kendalljenner #kardashian #kardashians #injectables #filler #voluma #cheekinjections #botox #lipinjections #lipfiller #lippies #kyliejennerlips #kyliejenner #Kimkardashian #kimkardashianwest #kylielips #kylielipkit #kyliecosmetics #krisjenner #kriskardashian #khloe #khloekardashian #kuwtk #fillers #juvederm #lipfillers #restylane #dermalfillers #juvedermlips

Příspěvek sdílený Best of Cosmetic Dermatology (@cosmetic.derm),Pro 4, 2018 v 7:29 PST

Viditelné estetické úpravy, které dříve slavné ženy popíraly, jsou dnes mezi celebritami naprostou samozřejmostí. Trend plastických operací i estetických zákroků potvrzuje i fakt, že v desítce nejlépe placených modelek jsou kromě Kendall také Rosie Huntington-Whiteley, Chrissy Teigen nebo Bella Hadid, na nichž jsou kosmetické úpravy viditelné na první pohled.

Podívejte se do galerie, jak se Kendall Jenner změnila od svých čtrnácti let:

Nejlépe placená modelka světa Kendall Jenner: Jak ji změnily plastiky?

Kendall Jenner, 2016
Kendall Jenner, 2016 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2011
Kendall Jenner, 2011 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2010
Kendall Jenner, 2010 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2013
Kendall Jenner, 2013 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2017
Kendall Jenner, 2017 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2019
Kendall Jenner, 2019 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2018
Kendall Jenner, 2018 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner na Met Gala
Kendall Jenner na Met Gala | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2015
Kendall Jenner, 2015 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2014
Kendall Jenner, 2014 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2012
Kendall Jenner, 2012 | Zdroj: profimedia.cz
Kendall Jenner, 2009
Kendall Jenner, 2009 | Zdroj: profimedia.cz