instagram.com/paintboxnails

instagram.com/paintboxnails Zdroj: instagram.com/paintboxnails

Nehty, které budou v kurzu: Perličky, nápisy i návrat francouzské manikúry!

Podzimní trendy se nezadržitelně blíží! Jaká bude již za pár dnů v kurzu manikúra? Některé detaily, které ovládly léto, zůstávají, ale přichází i zbrusu nový design, který se podle všeho stane tak populárním, že se plynule přesune i do zimy a příštího roku. 

Perličky

Tento trend vychází z letního hitu, kdy frčela manikúra založená na průhledném laku ozdobeném nalepenými drobnými korálky. Barevné korálky totiž právě střídají malinké elegantní perličky, které připevníte také pomocí speciálního nehtového lepidla. Stejně jako u korálků platí, že je nemusíte na nehty aplikovat pravidelně. Čím víc bude design různorodý, tím lepší. Můžete začít jen tím, že ozdobíte jedním korálkem prsteníček, a uvidíte, že brzy budete přidávat a přidávat!

Článek pokračuje na další stránce >>>

Pokračování 2 / 5

Francouzská manikúra jinak

Francouzská manikúra je zpět ve hře, ovšem v trochu jiné podobě, než si pamatujeme. Základ je ve své podstatě stejný – průsvitný lak a barevně odlišené špičky nehtů. A právě s těmi si můžete libovolně pohrát. Můžete je ozdobit dvěma různými barvami, dvojitými čárami nebo klidně diagonálním proužkem. Nikde není psáno, že čáry musí být rovné jako podle pravítka. Klidně je udělejte i zaoblené nebo cik-cak. Francouzská manikúra dnešní doby fandí extravaganci a rozhodně není nudná!

Pokračování 3 / 5

Zlatý lak

Pokud si nepotrpíte na ozdobené nehty a raději byste něco méně nápadného (i méně pracného), rozhodně si co nejdříve pořiďte alespoň dva laky na nehty ve zlatém odstínu. Víte, proč dva? Jeden z nich musí být třpytivý a druhý zase matný. Můžete je libovolně kombinovat a samozřejmě i nosit zvlášť. Pokud jste zručná, spojte dva trendy dohromady a vytvořte si doma zlatou francouzskou manikúru buď v kombinaci s průhledným lakem, nebo tón v tónu.

Pokračování 4 / 5

Manikúra s obličejem

Je nutné zmínit i trend, který si jen tak doma asi nevytvoříme, ale šikovná manikérka ho rozhodně zvládne. Jsou to takzvané "picasso nails" inspirované slavnými obrazy Pabla Picassa. Tento motiv inspiroval loni také designéry šperků a náušnice s obličejem pak nosila snad každá světová influencerka.

Pokračování 5 / 5

Nehty s nápisy

Oblečení s nápisy je mladistvé, hravé a můžete skrze něj vyjádřit své názory i pocity. Stejně jako skrze manikúru. Ano, nápisy, zkratky nebo jen vaše oblíbená písmenka ukrývající význam, který znáte jen vy, budou brzy v kurzu. Můžete si je sama nakreslit pomocí tenkého štětečku vámi vybraným lakem a nebo využít samolepící písmenka přímo určená pro nehtový design.