Nevíte jak se líčit? Napoví vám vaše znamení zvěrokruhu.

Nevíte jak se líčit? Napoví vám vaše znamení zvěrokruhu. Zdroj: iStock

Líčení podle Francouzek, nebo disco stíny? Vaše znamení odhalí, jaký make-up vám sluší

Stále více lidí miluje horoskopy a doslova hltá informace o svém znamení! A není se čemu divit. V době nespočtu možností není občas na škodu za sebe nechat rozhodovat pomyslnou vyšší moc. A kapka mystiky, když je vše okolo vás neustále racionalizováno, též neublíží. Den narození o nás umí prozradit mnohé – určité povahové rysy i preference z různých životních sfér. Proč tedy zvěrokruh nenechat, aby napověděl také něco o vaší lásce k líčení? Třeba se opět o sobě dozvíte něco nového, co během těchto letních měsíců naplno využijete.

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Jste sebevědomé, odhodlané a energetické duše, které touží po neustálém dobrodružství a akčnosti. Užijete si proto make-up, který bude nápadný a prozáří vaše dny i noci. Teplé bronzové tóny, rozjasňovač, lesklá nude rtěnka a zlaté stíny pro vás proto během léta budou to pravé ořechové.

TIP NA VIDEO: Letní horoskop pro jednotlivá znamení

Video placeholde

Článek pokračuje na další straně >>>

Pokračování 2 / 12

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Jste praktická, spolehlivá a taky tak trochu romantická duše. Obecně se vyžíváte – a to se týká jak make-upu, tak módy – v eleganci a nadčasovosti. Vyzkoušejte proto neumírající klasiku – dokonalou pleť v kombinaci s rudou rtěnkou. Líčení vám nezabere déle než pár minut a všechny okouzlíte.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Letošní léto se konečně zase můžeme trochu nadechnout a vy jednoduše máte pocit, že musíte být všude. I váš make-up si proto zaslouží trochu prozářit a dodat na životě. Nebojte se experimentovat. Pokud třeba vyrazíte na koncert či malý festival, neměly by vám chybět metalické stíny i drobné kamínky, kterými si vyzdobíte oblast očí.

Pokračování 4 / 12

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Toužíte po letní romantice, blízkosti a chvilkách ve dvou? K vaší romantické duši se bude skvěle hodit přirozené, přitom ale stále nápadité líčení, které bude stát na těchto základních kamenech: šťavnatých broskvových tónech, výraznější tvářence a matné rtěnce v cihlovém odstínu.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lvi jsou obecně velice charismatické, sebevědomé a odhodlané osobnosti. A svou dominanci a chuť být středem pozornosti se nebojíte promítnout také do svého make-upu. Vsaďte proto vabank a jděte do full glam looku. Nebojte se výrazných řas, kouřového líčení ani konturování.

TIP NA VIDEO: Jak na kouřové líčení?

Video placeholde

Pokračování 6 / 12

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Potrpíte si jako správná Panna na pořádek i zaběhlé postupy? Experimenty v líčení tedy nejsou nic pro vás. To ovšem neznamená, že vaše make-up taštička musí být jen nudnou zásobou nepoužívaných produktů. Inspiraci hledejte v retro 60. letech. Nechte vyniknout své oči, namalujte kočičí linky a rty ponechte přírodním odstínům nahé rtěnky.

TIP NA VIDEO: Jaké líčení a účesy nosily naše prababičky?

Video placeholde

Pokračování 7 / 12

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Probuďte v sobě skutečnou femme fatale. Vaší okouzlující a vyrovnané duši budou velmi slušet výrazné tóny hroznů. Pokud ještě nevlastníte žádnou výraznou rtěnku, je na čase to změnit. Doplňte ji o paletku hnědých stínů a řasenku pro plný objem řas.

Pokračování 8 / 12

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Na ostatní působíte jako sebejistá osoba, uvnitř jste ale křehká a zranitelná. Skvěle k vám proto půjde takové líčení očí, které kombinuje odvážné syté odstíny, jež ale postupně slábnou až do úplného zmizení. Na večer je poté doplňte o silnější linky, které vás promění v královnu noci.

TIP NA VIDEO: Jak vybrat rudou rtěnku?

Video placeholde

Pokračování 9 / 12

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Potřebujete k životu svobodu, chvíli neposedíte a po hlavě se vrháte do nových výzev. Zároveň překypujete sebejistotou, která vám dovolí se pustit do naplno do trendů, ať už v oblékání, tak v líčení. K ruce si vezměte výraznou barevnou oční linku a prozařte svůj pohled tak, že na něj ostatní ještě dlouho nezapomenou. Jako skvělý parťák již poté poslouží jen bezbarvý lesk na rty či nahá rtěnka.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Dopředu vás žene vaše láska k práci a vše, co děláte, musí mít smysl. Ráda se navíc držíte klasiky. Inspiraci proto hledejte u Francouzek, které jsou královnami nedbalé elegance. Oči orámujte černou tužkou, kterou poté důkladně rozetřete až do lehkého kouřového líčení. Přidejte přírodní nebo červenou rtěnku, nasaďte baret (pokud venku zrovna není 30 °C) a vyrazte do ulic.

TIP NA VIDEO: Nadčasové líčení podle Francouzek

Video placeholde

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Vodnáři jsou známí pro svou schopnost přirozeně vystupovat z davu a chuť se odlišovat. Vaši kreativitu se proto nebojte vložit také do své líčící rutiny. Léto je jako dělané pro pestrobarevné líčení očí. Nebojte se proto vyzkoušet žluté či duhové stíny, které případně ještě můžete podtrhnout sytou rtěnkou v oranžové či fialové barvě.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Žádné odvážné barvy, u vás vítězí přirozenost a nádech nostalgie. Pokud letos budete vyrážet na poklidnou dovolenou k moři, nezapomeňte si přibalit jemné metalické stíny a růžovou rtěnku, kterou zároveň využijete i jako tvářenku. Šťavnatý, přitom přirozený look budete mít hotový raz dva.