Zázračný roll-on balzám, L’Odaïtès, prodává wonderfull.cz, 489 Kč

Zázračný roll-on balzám, L’Odaïtès, prodává wonderfull.cz, 489 Kč Zdroj: archiv firem

Krém na ruce SOS, Astrid, 40 Kč/50 ml
Dárková sada Mon Evidence, Yves Rocher, 1690 Kč
Dvoufázový odličovač očního make-upu, Evoluderm, k dostání v síťi parfumerii FAnn, 189 Kč/150 ml
Textilní maska Hyaluron 2.0 Boost Up, Alcina, k dostání v salonch splupracujících se značkou Alcina, 130 Kč/ks
...
7
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v prosinci neobejdete!

Co by vám nemělo chybět v kosmetické výbavě s příchodem prosince a čím můžete obdarovat své blízké? Vybrali jsme pro vás novinky i stálice, které se během zimy perfektně postarají o pleť, vlasy i pokožku.  

Dvoufázový odličovač očí, Evoluderm

Pokožka kolem očí, oční víčka i samozřejmě samotné oči jsou velmi citlivé. Může se stát, že pokud používáte na odlíčení obličeje i očí jeden přípravek, budou vás štípat a pálit a pokožka kolem nich bude podrážděná. Špatné odličování očí i jejich okolí může vést až k pravidelnému slzení nebo dokonce zánětu spojivek. Vyzkoušejte novinku od francouzské značky Evoluderm, která přináší na trh šetrný dvoufázový odličovač, který vás zbaví i voděodolné řasenky bez jakéhokoliv podráždění pokožky nebo pálení očí. Modrá olejová báze rozpustí make-up, lehká vodní báze zase zjemní oční víčka a postará se o to, aby na pleti nezůstal mastný efekt.

Dvoufázový odličovač očního make-upu, Evoluderm, k dostání v síťi parfumerii FAnn, 189 Kč/150 ml
Dvoufázový odličovač očního make-upu, Evoluderm, k dostání v síťi parfumerii FAnn, 189 Kč/150 ml | Zdroj: archiv firem

Textilní maska Boost Up, Alcina

Potřebuje vaše pleť rychlou vzpruhu před vánočním večírkem nebo naopak po něm? Nová textilní maska vás rozzáří během deseti minut! Alcina Hyaluron 2.0 Boost Up obsahuje vyvážený a účinný roztok s kyselinou hyaluronovou, koenzymem Q10, vitamínem E a jojobovým a makadamiových olejem. Stačí ji jen vyjmout ze sáčku, od čela směrem dolů přiložit na důkladně vyčištěnou pleť, prsty uhladit a počkat 10-15 minut. Potom masku sundejte a zbývající množství vmasírujte do pokožky. Rozhodně obličej neumývejte vodou!

Textilní maska Hyaluron 2.0 Boost Up, Alcina, k dostání v salonch splupracujících se značkou Alcina, 130 Kč/ks
Textilní maska Hyaluron 2.0 Boost Up, Alcina, k dostání v salonch splupracujících se značkou Alcina, 130 Kč/ks | Zdroj: archiv firem

Krém na ruce, Astrid

Speciální péči si během zimy zaslouží i naše ruce. Pokožka na nich je totiž vlivem větru, mrazu a sněhu hodně vysušená a napnutá, mnohdy i bolestivě popraskaná. Pořiďte si do kabelky SOS krém na ruce od Astrid a mějte ho stále u sebe. Je obohacený o ureu a arganový olej a zajistí kůži okamžitou úlevu a potřebnou hydrataci. Jeho bohaté složení navíc pokožku efektivně chrání až po dobu 48 hodin.

Krém na ruce SOS, Astrid, 40 Kč/50 ml
Krém na ruce SOS, Astrid, 40 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Hydratační roll-on balzám, L’Odaïtès

Francouzská přírodní kosmetika L’Odaïtès nabízí praktický vyživující roll-on balzám, díky kterému vaše pokožka okamžitě získá zpět pružnost a komfort. Balzám obsahuje olej extrahovaný ze zlatých semen datlovníku. Ten je bohatý na aktivní složky, které jsou účinné v antioxidačních, hydratačních a regeneračních vlastnostech. Mějte ho stále u sebe a v případě potřeby aplikujte na vysušená místa, jako jsou obličej, lokty, ruce nebo třeba i extrémně suché paty.

Zázračný roll-on balzám, L’Odaïtès, prodává wonderfull.cz, 489 Kč
Zázračný roll-on balzám, L’Odaïtès, prodává wonderfull.cz, 489 Kč | Zdroj: archiv firem

Maska na vlasy, Aussie

Maska na vlasy Stop The Break 3 Minute Miracle, Aussie, 149 Kč/250 ml
Maska na vlasy Stop The Break 3 Minute Miracle, Aussie, 149 Kč/250 ml | Zdroj: archiv firem

Dárková kazeta, Yves Rocher

Vhodně zvolená kosmetika udělá radost i pod stromečkem. Vsaďte třeba na dárkovou kazetu, která obsahuje luxusní parfémovou vodu Mon Evidence, její miniaturku vhodnou do kabelky nebo na cesty a krém na ruce. Celá tato řada voní po svěží mandarince, delikátní damascénské růži, vanilce a pačuli. Takový dárek chce pod stromečkem najít každá žena!

Dárková sada Mon Evidence, Yves Rocher, 1690 Kč
Dárková sada Mon Evidence, Yves Rocher, 1690 Kč | Zdroj: archiv firem