.

. Zdroj: archiv firem

.
.
.
.
.
8
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v listopadu neobejdete!

Co by vám nemělo chybět v kosmetické výbavě s příchodem listopadu? Vybrali jsme pro vás novinky i stálice, které vám pomůžou připravit pleť, vlasy i pokožku na zimní měsíce.

Jednokrokový peeling na obličej a dekolt, NeoStrata

Domácí chemický peeling s kyselinou glykolovou (10 %) zjemní texturu pokožky, sjednotí tón pleti a redukuje výskyt jemných linek i vrásek. Pro citlivější pleť může být zpočátku jeho působení trošku nepříjemné, může lehounce štípat nebo svědit. V tomto případě je lepší vyzkoušet přípravky s nižším obsahem kyseliny glykolové a postupně navyšovat. V případě, že vám bude vyhovovat hned od začátku, určitě si ho oblíbíte, jeho účinky jsou totiž viditelné již po prvním použití. Nemusíte ho oplachovat, stačí jen po jeho aplikaci ošetřit pleť hydratačním krémem.

Tip: Pokud vás trápí akné na zádech, zkuste tento peeling, který kůži perfektně vyčistí.

.
. | Zdroj: archiv firem

Maska na obličej, Rituals

Nová hravá kolekce The Rituals od Holi oslavuje radost, zábavu, ale i jedinečnost a přirozenost každého z nás. Tato řada je určena především pro dospívající, ale své fanoušky si rozhodně najde i v jiných věkových kategoriích. Třeba maska na obličej s vůní lilie a broskve zanechává pokožku hloubkově vyčištěnou a hydratovanou. Balení obsahuje dva kelímky a dva pytlíčky (celkem na dvě použití), jejichž obsah smícháte dohromady, nanesete na obličej štětcem (ujistěte se, že na okrajích obličeje máte silnější vrstvu, aby se maska snadněji sundávala) a necháte působit dvacet minut. Pro maximální hydrataci a detoxikaci můžete na pleti nechat až čtyřicet minut.

.
. | Zdroj: archiv firem

Luxusní sérum s magnólií a ceramidy, Ryor

Péče o pleť není nikdy dost. A příprava na zimu je velmi důležitá. Kromě peelingu, masky a hydratačních krémů používejte také séra. Speciální hydratační sérum obsahuje zvýšené množství aktivních látek, především rostlinné ceramidy, skvalan a extrakt z mořské řasy Wakame a z kůry magnólie. Tyto složky zvládnou pleť dostatečně hydratovat, zmírnit zarudnutí, rozjasnit ji a po dvou měsících také minimalizovat jemné vrásky kolem očí.

.
. | Zdroj: archiv firem

Booster pro smíšenou i mastnou pleť, Bioderma

Abyste péči o pleť ještě znásobila, vyzkoušejte novinku od Biodermy booster pro smíšenou i mastnou pleť. Nanášejte ho na vyčištěnou pleť před použitím dalších produktů pro péči o pleť (krémy, séra). Booster reguluje pH pokožky i tvorbu mazu, stahuje póry, zbavuje nedokonalostí (pupínky, černé tečky) a hydratuje pleť až osm hodin!

.
. | Zdroj: archiv firem

Noční maska na vlasy, Sephora

Speciální péči je třeba věnovat také vlasům, které musíme připravit na vítr a mráz. Ideální je standardní péči doplnit ještě o noční masku, která vlasy hydratuje a posiluje. Masku před spaním aplikujte na suché vlasy, nasaďte speciální čepici, která je součástí balení, a nechte celou noc působit. Ráno vlasy jen opláchněte nebo umyjte šamponem. Vybrat si můžete ze čtyř druhů. Kokosová maska vám zajistí krásnější, jemnější, pružnější, vyživené a regenerované vlasy. Maska z růží zase zajistí poddajné vlasy a dokonale zkrotí krepaté vlnky. Bambucké máslo zase dokáže vzpružit poškozené vlasy a dokonce zabránit jejich lámání. A díky masce z acai jsou vlasy pěkné a zářivé a navíc chráněné.

.
. | Zdroj: archiv firem

Paletka očních stínů, Alcina

Protože se blíží čas firemních večírků i vánoční a silvestrovské párty, je důležité si doplnit také kosmetickou taštičku se šminkami. Skvělým pomocníkem pro večerní líčení vám může být zbrusu nová paletka, která ukrývá tři matné a tři třpytivé odstíny očních stínů. Všechny barvy jsou mezi sebou snadno kombinovatelné. Můžete si s nimi hravě vytvořit kouřové líčení, ale i jemnější look pro denní nošení. Elegantní černou paletku si zkrátka zamilujete.

.
. | Zdroj: archiv firem

Balistik s esenciálními oleji, BOMB Cosmetics

Nastává čas dlouhých koupelí! Hurá. A je třeba si relaxaci v koupelně užít na maximum. Skvělým parťákem jsou šumivé kuličky. Vyzkoušejte třeba novinku plnou esenciálních olejů ze santalového dřeva a lněničky seté. Její vůně vám po náročném dni osvěží mysl a pozitivně vás naladí.

.
. | Zdroj: archiv firem