...

... Zdroj: istock.com

Intenzivní hydratační péče Hydra Végétal, Yves Rocher, 539 Kč
Vlasový keratin pro snadné rozčesávání a regenaraci, Ryor, 159 Kč
PreCleanse Balm, 90 ml, Dermalogica, 1220 Kč
Opalovací mlha ve spreji SPF 30 Photoderm, Bioderma, cca 500 Kč
Květinový parfém Dolce Garden Eau de Parfum, Dolce Gabbana, 1590 Kč/30 ml
8
Fotogalerie

Kosmetické produkty, bez kterých se v červnu neobejdete!

Jaké kosmetické novinky nám ještě víc zpříjemní slunný červen? Vybraly jsme pro vás produkty, které si zamilujete a s největší pravděpodobností s nimi nestrávíte jen červen, ale i celé léto. 

Ochrana na rty pro sportovce i milovníky slunce

Eos přichází se zbrusu novou péčí o rty. Nový Eos Active Protection Aloe s SPF 30 kombinuje přírodní ingredience s vysokým stupněm ochrany před sluncem. Vyživuje rty pomocí hydratačního aloe vera, které má zároveň protizánětlivé účinky. Tohle "vajíčko" je plné vitamínů, minerálů i vyživujících složek, jako jsou bambucké a kakaové máslo nebo třeba jojobový a kokosový olej. A co víc? Neobsahuje minerální oleje ani parabeny! Kromě toho, že je určen speciálně pro letní horké dny plné slunečních paprsků, je také ideální pro sportovce. Je totiž odolný vůči vodě i potu a zanechává jen bezbarvý lesk a příjemnou ovocnou chuť.

Balzám na rty Active Aloe SPF 30, eos, 169 Kč
Balzám na rty Active Aloe SPF 30, eos, 169 Kč | Zdroj: archiv firem

Zázračné hydratační sérum

Sluneční paprsky, koupání a mnoho dalších věcí spjatých s letními měsíci nám sice dělají dobře na duši, ale naše pleť dostává pořádně zabrat. Je proto nutné o ni maximálně pečovat. Absolutní novinka, která je v prodeji teprve od začátku června, dodá vaší pleti během léta nepřetržitou hydrataci až na 48 hodin. Pleť je okamžitě zavodněná, září zdravím a její struktura je jemná na dotek. Dlouhodobou hydrataci zajišťuje buněčná voda ze kosmatcovníku, která pomáhá vodu ukládat do všech vrstev pleti a napomáhá ji tam udržet co nejdéle. Sukulent kosmatcovník je pěstovaný na vlastních pozemcích značky Yves Rocher ve francouzské Bretani v režimu ekologického zemědělství. Jeho pěstování tedy nezatěžuje životní prostředí. A třešničkou na dortu je, že má ekologický obal, je bez barviv, minerálních olejů i parabenů.

Intenzivní hydratační péče Hydra Végétal, Yves Rocher, 539 Kč
Intenzivní hydratační péče Hydra Végétal, Yves Rocher, 539 Kč | Zdroj: archiv firem

Šetrné čištění pleti

Čištění je absolutní základ pro to, aby vaše pleť zůstala dlouho svěží, elastická a bez vrásek. PreCleanse Balm je prvním krokem dvojího čištění Double Cleanse od Dermalogicy. Přípravek se při kontaktu s vodou změní na olejové mléko, které dokonale rozpustí všechny nečistoty a zbytky líčení. Můžete si pomoci i ergonomickým aplikátorem, díky kterému dosáhnete jemné exfoliace. Vše se pak důkladně opláchne a pleť zůstane vyhlazená a díky přírodním olejům i vyživená. Pak by mělo následovat dočištění přípravkem, který je určen konkrétně pro vaši pleť. Díky "předčištění" bude tento přípravek ještě účinnější, a vy si tak i doma můžete dopřát profesionální péči.

PreCleanse Balm, 90 ml, Dermalogica, 1220 Kč
PreCleanse Balm, 90 ml, Dermalogica, 1220 Kč | Zdroj: archiv firem

Hloubková regenerace vlasů

Nesmíme zapomenout maximálně pečovat také o vlasy, které v letních měsících trpí stejně jako pleť. O vaši hřívu se spolehlivě postará vlasový keratin ve spreji, který zajišťuje nejen skvělou rozčesatelnost vlasů, ale i jejich hloubkovou regeneraci. Aplikujte ho po každém mytí vlasů na ručníkem vysušené vlasy a neoplachujte. Už po první aplikaci budou vaše vlasy znatelně pevnější, pružné a lesklé.

Vlasový keratin pro snadné rozčesávání a regenaraci, Ryor, 159 Kč
Vlasový keratin pro snadné rozčesávání a regenaraci, Ryor, 159 Kč | Zdroj: archiv firem

Novinka v oblasti opalovacích krémů

Říkáte si, že v oblasti opalovacích krémů už vás nemůže nic překvapit? Pak byste měla vyzkoušet absolutní novinku značky Bioderma – opalovací mlhu. Ta je vhodná pro všechny typy položky včetně té citlivé a také pro děti od 3 let. Opalovací mlha poskytuje potřebnou ochranu bez roztírání, proto ji ocení také muži především na chlupaté nohy a obličej s vousy. Mlhu můžete aplikovat i na mokrou pokožku poté, co vylezete z bazénu. Navíc je voděodolná, a tak je ideální ochranou i při venkovních sportech. Její používání je jednoduché. Stačí lehce protřepat a pak ve vzdálenosti zhruba 20 centimetrů nastříkat na pokožku. Aplikaci opakujte každé dvě hodiny.

Opalovací mlha ve spreji SPF 30 Photoderm, Bioderma, cca 500 Kč
Opalovací mlha ve spreji SPF 30 Photoderm, Bioderma, cca 500 Kč | Zdroj: archiv firem

Už žádná rozmazaná řasenka

Ať už se nám v létě řasenka rozmaže pocením nebo třeba při koupání, je to hodně nepříjemné! Tomu je teď konec! Svou oblíbenou řasenku, na kterou nedáte dopustit, můžete během pár sekund proměnit ve voděodolnou. Jak na to? Stačí do své kosmetické taštičky přidat novinku – voděodolný top coat. Jakmile vaše řasenka zaschne, aplikujte top coat klasicky od kořínků až ke konečkům. Transparentní textura řasy obalí a postará se o to, že řasenka vydrží v perfektním stavu i v tropickém počasí. Lehká textura top coatu řasy nijak nezatěžuje, neslepuje a během dne se nedrolí. Limitovaná letní kolekce bude k dostání v salonech spolupracujících se značkou Alcina.

.
. | Zdroj: archiv firem

Omamná vůně pro všechny romantické ženy

Novinka mezi parfémy vás dostane spojením svěžesti a sladké delikátnosti. Květinová vůně se šťavnatou příměsí mandarinky, esencí z kokosu a přírodním extraktem z dužiny bílého ovoce dokonale evokuje letní dovolenou strávenou pod tropickými palmami. Parfém Dolce Garden vyjadřuje ženskost a hravost. Zamilujete si nejen jeho vůni, ale i rozkvetlý flakón v pastelově růžové barvě. Novinku si můžete pořídit ve třech různých velikostech. Nejmenší z nich (30 ml) je jako stvořená na cesty.

Květinový parfém Dolce Garden Eau de Parfum, Dolce Gabbana, 1590 Kč/30 ml
Květinový parfém Dolce Garden Eau de Parfum, Dolce Gabbana, 1590 Kč/30 ml | Zdroj: archiv firem