.

. Zdroj: Český národní podnik

.
.
.
4
Fotogalerie

Když pivo nejen chutná, ale i pečuje

Historie pěnivého moku sahá až do dávné minulosti. Blahodárné účinky piva byly známé už ve starověku, kdy pivní lázně využívaly ženy při svých zkrášlujících rituálech pro hedvábnou pokožku a jednotný tón pleti. O působení piva na krásu a vitalitu věděly své i naše babičky, které zlatavý nápoj používaly pro krásné a lesklé vlasy. Pivo představuje unikátní zdroj vitamínů skupiny B, stopových prvků a minerálů. Podporuje regeneraci pokožky, dodává krásu vlasům, příznivě ovlivňují jejich růst, zmírňuje lámavost, vypadávání a navrací jim přirozený lesk.

Pivní kosmetika je nejznámější a nejúspěšnější řadou poctivé české značky Manufaktura. Originální pivní kolekce, inspirovaná tradicí našeho národního zlatavého nápoje a založená na jeho mimořádně příznivých účincích se od 1. července 2019 představuje ve vylepšeném složení.

Pivní řada byla obohaceno o nové ingredience (výtažek z ječmene, ovesný beta-glukan, mandlový olej, přírodní kofein…) a zjemněno šetrnější konzervací. Výrazné proměny se dočkal i design celé řady, který se inspiruje historií pivovarnictví v naší zemi a obsahem poctivého piva s tradicí od 19. století.

Když pivo nejen chutná, ale i pečuje

.
. | Zdroj: Český národní podnik
.
. | Zdroj: Český národní podnik
.
. | Zdroj: Český národní podnik
.
. | Zdroj: Český národní podnik

Šampon snů existuje!

Velmi zajímavou novinkou je atraktivní produkt, který byl sebevědomě nazván Šampon snů. Jeho unikátní složení kombinující stovkami let osvědčené přírodní ingredience s nejnovějšími kosmetickými trendy dopřeje vlasům skutečně snovou péči.

Vyznačuje se extra šetrnou recepturou zabraňující vypadávání vlasů a podporující jejich růst bez obsahu SLES a silikonů pro krásné hloubkově hydratované a regenerované vlasy, které budou dokonale chráněny proti nepříznivým okolním vlivům a UV záření.

.
. | Zdroj: Český národní podnik

3 tipy pro krásné vlasy

Dopřejte si i vy pivní rituál pro oslnivé vlasy plné síly a vitality a přesvědčte se o tom, proč pivo dostalo přívlastek tekuté zlato pro krásné vlasy:

1) Umyjte si vlasy regeneračním a jemným Šamponem snů a na závěr je opláchněte studenou vodou.

2) Alespoň 2x do týdne aplikujte blahodárnou dávku přírodních ingrediencí ve formě Posilující vlasové masky, která vlasům poskytne hloubkovou hydrataci.

3) Každý den vmasírujte ke kořínkům Intenzivní aktivační vlasové sérum - pokud nepolevíte, za 3 měsíce se můžete těšit až na +28 200 nových vlasů.

Další zajímavé tipy na skvělé kosmetické přípravky nejen z pivní kosmetiky najdete na www.manufaktura.cz.