Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Zdroj: profimedia.cz

JLo představuje svou vlastní značku kosmetiky! Kdo další ji má také?

Ve světě vlivných celebrit bude brzy platit to, že kdo nemá vlastní kosmetickou nebo módní značku, jako by nebyl. Co nabídne kosmetickému trhu Jennifer Lopez a její JLo Beauty?

Pochopitelně to není poprvé, co se Jennifer Lopez angažuje v kosmetickém průmyslu. Na svém kontě má několik vlastních parfémů a několik spoluprací se světově proslulými kosmetickými značkami. Tentokrát je to ale jiné. Již brzy světu představí svou vlastní značku JLo Beauty, která bude podle všeho obsahovat jak pečující (včetně anti-age), tak i dekorativní kosmetiku.

Zhruba před týdnem oznámila JLo na svém Instagramu, že již brzy bude její značka na trhu. A rovnou předvedla make-up, za kterým stojí její vlastní produkty. Lepší reklamu asi nenajdete, protože kdo by netoužil po tom vypadat v padesáti právě jako ona.

Novinky ohledně značky JLo Beauty a jejího portfolia můžete v budoucnu sledovat na samostatném instagramovém profilu, který je založen již dva roky. Vypadá to, že se Jennifer k představení vlastní značky chystala mnohem dříve. Každopádně nedávno na neaktivním profilu přibyl popisek v biu: The secret is almost out (tajemství bude brzy odhaleno).

Zda bude tato značka dostupná i u nás, stejně jako je už nějakou dobu například dekorativka zpěvačky Rihanny Fenty Beauty, to zatím nevíme. Ale už teď se těším, až si produkty prohlédneme alespoň virtuálně!

Další kosmetické značky celebrit

Jak jsme již avizovaly, mít svou vlastní kosmetickou značku je mezi světovými celebritami poměrně běžné. Před rokem představila svou vlastní dekorativní kosmetiku Haus Laboratories zpěvačka a herečka Lady Gaga. Její první kolekce je plná metalických odstínů, třpytek a výrazných barev. Zkrátka přesně takových líčidel, jaké používá sama Lady Gaga.

Více jak tři roky je na trhu kosmetika Fenty Beauty, kterou založila zpěvačka Rihanna. Za tu dobu se stala velmi populární po celém světě, a to především proto, že nabízí širokou škálu odstínů make-upu (celkem 50) od nejsvětlejších až po ty nejtmavší. V sortimentu, který je v Čechách dostupný v parfumeriích Sephora, seženete vše od rtěnek, korektorů, pudrů až po rozjasňovače, bronzery nebo třeba kosmetické štětce.

Své vlastní kosmetické značky mají také influencerka Kylie Jenner (Kylie Cosmetics), její starší sestra Kim Kardashian (KKW Beauty), hvězda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown (Florence by Mills), herečka Jessica Alba (Honest Beauty), topmodelka Miranda Kerr (Kora Organics) nebo třeba módní ikona Victoria Beckham (Victoria Beckham Beauty).