.

. Zdroj: Bioderma

Jak se vyznat v záplavě opalovacích přípravků a vybrat si ten nejvhodnější?

Na trhu je dnes nepřeberné množství opalovacích krémů, mlék, gelů i olejů. Zvolit si ten pravý tudíž může být někdy oříšek. Značka Bioderma ale myslí na všechny. Poradíme vám, jak výběr hravě zvládnout!

.
. | Zdroj: Bioderma

Zvažte, co je pro vás nejlepší

Při výběru opalovacího krému musíte zvážit hned několik faktorů. Pokud vybíráte krém na obličej, musíte znát typ své pleti – vědět, zda je suchá, mastná, smíšená, citlivá či dokonce náchylná k tvorbě pigmentových skvrn, a podle toho se rozhodnout pro vhodnou texturu i výšku ochranného faktoru. Na výběr máte krémy, mléka, lehké bezolejové emulze či tónovací ochranné krémy, které můžete snadno použít i jako make-up. Pokud potřebujete ochranný krém na tělo, opět můžete vybírat z různých textur od lehkých nemastných přes voděodolné až po suché oleje, které lze aplikovat ještě na mokrou pokožku. Se správným výběrem vám vždy ochotně pomohou v lékárnách a pamatujte, že ochranný faktor by měl být minimálně SPF 30, ne-li vyšší.

.
. | Zdroj: Bioderma

Stále váháte?

Snadným pomocníkem, jak si ochranný přípravek správně vybrat, je i tzv. SunAdvisor. Tohoto online poradce najdete zde. Díky němu si pomocí snadného dotazníku diagnostikujete pleť a na základě výsledku pak získáte doporučení slunečních přípravků vhodných právě pro vás, a to nejen dle typu pleti, ale i místa, kam se chystáte na dovolenou. Poradí vám s vhodnou texturou, výškou faktoru i velikostí balení. Vyplnění dotazníku vám nezabere více než pět minut a odměnou vám bude, že na vybraný přípravek Bioderma Photoderm dostanete slevu 100 Kč.A to už se vyplatí!

Více na www.photoderm.cz

.
. | Zdroj: Bioderma