Reese Witherspoon

Reese Witherspoon Zdroj: profimedia.cz

Jak pečuje o pleť Reese Witherspoon? Každý den opakuje tři stejné kroky!

Herečka Reese Witherspoon se na svém Instagramu podělila s fanoušky o přesný postup, jak každý den pečuje o svou pleť, a jaké konkrétní produkty k tomu používá. Možná právě díky tomuto rituálu má tak perfektní a mladistvou pleť. 

Zajímá vás, jak se slavná herečka stará po čtyřicítce o svou pleť? Možná vás překvapí, že její každodenní péče je poměrně rychlá, jednoduchá a spočívá jen ve třech krocích.

1. Čištění

Jako první používá Reese svůj oblíbený čisticí olej značky Elizabeth Arden, na který nedá dopustit. Jednoduše ho nanese na vatové tamponky a odstraní veškerý make-up a nečistoty. Podle herečky je to naprosto perfektní produkt, který vás snadno a rychle zbaví líčidel a zároveň hydratuje a zvláčňuje pokožku. Obsahuje totiž přírodní oleje, jako jsou například olivový nebo meruňkový.

Odličovací olej, Ceramide Replenshing Cleansing Oil, Elizabeth Arden, notino.cz, 492 Kč
Odličovací olej, Ceramide Replenshing Cleansing Oil, Elizabeth Arden, notino.cz, 492 Kč | Zdroj: archiv firem

2. Masáž

Masírování obličeje pomocí válečku je krok, který nejspíš většina z nás v péči o pleť vynechává. Reese na něj ale nedá dopustit a každý večer (někdy i ráno) si po důkladném odlíčení dopřeje pětiminutovou masáž. Díky pravidelné masáži se pokožka prokrví a zbavíte se také váčků pod očima i tmavých kruhů.

Masážní váleček, NuVibe RX Amethyst Massaging Beauty Tool, Nurse Jamie, Sephora.com, $95
Masážní váleček, NuVibe RX Amethyst Massaging Beauty Tool, Nurse Jamie, Sephora.com, $95 | Zdroj: archiv firem

3. Peeling

Po krátké masáži si Reese opláchne obličej teplou vodou a přechází ke třetímu a poslednímu kroku. Tím je domácí peeling s aktivními složkami, který šetrně zbavuje pleť odumřelých buněk a zároveň funguje jako vyživující a hydratační sérum.

Sada na domácí pleťový peeling, PREVAGE® Progressive Renewal Treatment, Elizabeth Arden, $162
Sada na domácí pleťový peeling, PREVAGE® Progressive Renewal Treatment, Elizabeth Arden, $162 | Zdroj: archiv firem