...

... Zdroj: ESSILOR - OPTIKA spol

Horší se vám zrak? Třeba už potřebujete multifokální brýle

Po čtyřicítce život teprve začíná! Už jsme konečně dosáhly dobrého postavení v práci, děti jsou samostatné a my si naplno dokážeme vychutnat všechno, co život nabízí. Přestože jsme ale stále mladé a krásné, naše oči pociťují únavu. Pomalu nás začíná trápit presbyopie.

Také jste se už přistihla, že oddalujete text dál od očí, abyste ho přečetla? Po čtyřicítce nás všechny čeká presbyopie, tedy vetchozrakost. Presbyopie je přirozená součást procesu stárnutí oka. I když se o své oči dobře staráte, vetchozrakost jednou postihne každého z nás. Někoho dříve, jiného později. Nepropadejte ale panice, můžete ji snadno a elegantně vyřešit jako dáma – skvělou volbou jsou multifokální brýlová skla Varilux®.

...
... | Zdroj: ESSILOR - OPTIKA spol

Multifokální brýle můžete pohodlně nosit po celý den

Střídání brýlí na blízko a do dálky je již minulostí, stejně jako nevzhledná bifokální skla rozdělená viditelnou čarou. Nejmodernějším řešením vašeho vidění jsou multifokální brýlové čočky Varilux®, se kterými už nikdy nebudete muset brýle střídat. Díky plynulému nárůstu dioptrií s nimi můžete pohodlně sledovat televizi a přitom třeba vařit večeři. Navíc mohou být multifokální brýle krásným módním doplňkem.

Tradice a inovace

Věděli jste, že první multifokální brýlová čočka na světě byla vynalezena už před více než 50 lety firmou Essilor, která je předním výrobcem brýlových čoček? Uvedla ji pod názvem Varilux a nadále investuje do jejího vývoje. Ročně více než 160 mil. EUR!

Dnes je Varilux nejčastěji předepisovanou multifokální brýlovou čočkou na světě. Široká nabídka progresivních čoček Varilux zajišťuje ostré vidění na všechny vzdálenosti a brýlové čočky mohou být individuálně přizpůsobeny vašim potřebám. Aby vám multifokální brýle dobře sloužily, je třeba se svěřit do rukou odborníka, Varilux specialisty.

Podle výzkumu, který společnost Essilor v nedávné době prováděla na 1903 respondentech, oceňují zákazníci kvalitu jejích výrobků a mají s nimi dobré zkušenosti. Výzkum také potvrdil, že jsou nositelé multifokálních brýlových čoček s tímto řešením presbyopie velmi spokojeni. Najděte svého optika na www.najdioptiku.cz. Pro více informací navštivte www.varilux.cz.