Emilia Clarke

Emilia Clarke Zdroj: profimedia.cz

Vévodkyně Meghan
Lea Michele
Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard
Ashley Graham
6
Fotogalerie

5 trendy účesů, které pofrčí až do konce roku!

Tohle je pět sestřihů a účesů, které jsou letos na podzim absolutně nejstylovější. A to natolik, že se podle všeho budou nosit minimálně do konce roku. Který z nich si vyberete?

Uhlazené mikádo

Krátké sestřihy byly v kurzu už v létě! Jestli jste se odhodlala a zbavila se několika centimetrů vlasů, nenechte je zatím dorůstat. Bob, tedy mikádo sahající na úroveň mezi ušima a rameny, je aktuálně jedním z největších hitů podzimu. Narozdíl od léta, kdy se nosily krátké sestřihy přirozeně zvlněné, na podzim frčí dokonale uhlazené a rovné účesy. Inspirujte se třeba u herečky Emilie Clarke, která už vystřídala několik účesů, ale tenhle jí (alespoň podle nás) sluší nejvíce!

Emilia Clarke
Emilia Clarke | Zdroj: profimedia.cz

Další trendy účesy najdete na další stránce >>>

Pokračování 2 / 5

V hlavní roli sponky

Ať už máte mikádo, nebo třeba vlasy do půli zad, měla byste si udělat pořádnou zásobu různých sponek, které se nosí už několik měsíců a jen tak nepřestanou. Můžete mezi sebou kombinovat sponky s perličkami, ozdobnými kamínky, korálky nebo nápisy. Nebojte se jich do účesu zakomponovat hned několik. Vypadají zkrátka fantasticky!

Ashley Graham
Ashley Graham | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 3 / 5

Pěšinka uprostřed

Jednoduchá, ale efektní změna účesu, kterou navíc můžete kdykoliv vzít zpět! Pomocí opačného konce tupírovacího hřebenu si udělejte pěšinku přesně veprostřed a zkoušejte různé styly. Jednou vlasy lehce navlňte, jindy zas dokonale vyžehlete a kdykoliv přidejte stylové sponky (někdy na jednu a příště zase na obě strany).

Lea Michele
Lea Michele | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 4 / 5

Vzdušná ofina

Pokud jste vždycky toužila po ofině, je ten pravý čas se konečně odvážit. Výhodou je, že v kurzu je aktuálně vzdušná a dlouhá ofina, která se snadno připne sponkou nebo sčeše na patku, když na ni zrovna nemáte náladu. Skvěle vypadá i s culíkem nebo když ji necháte vykukovat pod elegantním baretem nebo hřejivou čepicí.

Bryce Dallas Howard
Bryce Dallas Howard | Zdroj: profimedia.cz

Pokračování 5 / 5

Ledabylé drdoly

Jestli patříte mezi ženy, které mají raději vlasy jakkoliv svázané, rozhodně vsaďte na ledabylé drdoly, které aktuálně hodně frčí. Je skvělé, že vám jejich učesání nezabere příliš času, a když vám během dne vypadne nějaký ten pramínek, je to spíše plus. Využijte skřipce, sponky, látkové gumičky, zkrátka cokoliv vás napadne. A hlavně pamatujte, že nesmí být dokonale uhlazený ani souměrný!

Vévodkyně Meghan
Vévodkyně Meghan | Zdroj: profimedia.cz