Sydney Sweeney

Sydney Sweeney Zdroj: profimedia.cz

4 trendy v líčení, které si natrénujte doma. Budou se hodit celý rok!

Brzy zase přijde čas, kdy se budeme chtít (a budeme moct) blýsknout v oblíbeném outfitu, s dokonale upravenými vlasy a precizním make-upem. Co takhle si do té doby osvojit pár nových trendů v líčení, které ovládnou nejen jaro a léto, ale i celý zbytek roku. 

Přirozená & zářivá pleť

Silné vrstvy make-upu už dávno nejsou žádoucí. V kurzu je nechat pokožku dýchat. Vyzkoušejte si, jaké kombinace líčidel vám budou nejvíc vyhovovat. Určitě začněte podkladem v podobě hydratačního denního krému, pokračujte lehkým BB krémem bez matného efektu, na potřebná místa aplikujte korektor a look zakončete lesklou tvářenkou, bronzerem a rozjasňovačem. Pokud máte mastnou pleť, naneste na T-zónu lehký poprašek transparentního pudru, abyste se neleskla příliš.

Další trendy v líčení najdete na další stránce >>

Pokračování 2 / 4

Husté obočí

Základem dokonalého obočí už není precizní vykreslování, ale správný tvar a objem. Takže na nějaký čas odložte tužky i stíny na obočí a vyměňte je za gely a fixy. Pomocí malého kulatého kartáčku si načesejte obočí směrem nahoru od očí a vnější konce nasměrujte k vrcholkům spánků. Pokud máte po ruce fixační gel na obočí, namočte v něm kartáček a vytvarujte. Pak pomocí fixu ve vyhovující barvě namalujte pár tenkých čárek, které budou směřovat stejným směrem jako vyčesané obočí. Tak docílíte požadované hustoty a objemu.

Pokračování 3 / 4

Plovoucí oční linky

Klasické oční linky nikdy nevyjdou z módy! Ale aktuálně jsou tak trochu na druhé koleji. Válcuje je totiž zbrusu nový trend, kterému se říká plovoucí linky. Nekopírují totiž linii horních řas, ale zdobí nejčastěji horní pohyblivé víčko. A fantazii se meze nekladou, takže můžete zkoušet prakticky všechno, co vás napadne. Pokud si troufnete, zkuste linku vykreslit jinou barvou než černou nebo přidejte třpytky. Chce to ovšem trochu tréninku, abyste opravdu docílila looku hodného hollywoodské hvězdy.

Pokračování 4 / 4

Lesklé a třpytivé

Udělejte si pořádnou zásobu třpytivých linek a stínů, protože letošní rok fandí odvážnému looku ve stylu seriálu Euforie. Pokud si troufnete, nalepte si klidně kolem očí blýskavé kamínky. Samozřejmě se tento divoký trend dá pojmout i minimalisticky, a to například spojením lehkého make-upu, tělové rtěnky, řasenky a třpytivých stínů v hnědých tónech. Takové líčení bude v létě na opálené pleti vypadat naprosto skvěle!