Olej na opalovani podporujici zhnednuti OF 30, Nivea, 200 ml, 340 Kc

Olej na opalovani podporujici zhnednuti OF 30, Nivea, 200 ml, 340 Kc Zdroj: Beiersdorf spol. s r.o.

Antiperspirant sprej Dry Comfort Fresh, NIVEA, 150 ml, 88 Kc
Pletovy krem na opalovani proti vraskam OF 50, NIVEA, 50 ml, 235 Kc
...
Tonovaci telove mleko Sun-Kissed Radiance svetla pokozka, NIVEA, 400 ml, 200 Kc
Sprchovy gel Love Sunshine, NIVEA, 250 ml, 75 Kc
10
Fotogalerie

10 jednoduchých tipů, jak si užít léto v plné kráse

Nejkrásnější období roku je tady – slunce, voda, teplo. Co víc si přát? Přivítejte ho v plné formě a nádherná – od hlavy až k patě! Víme, co zaručeně funguje.

Konec kompromisům: chraňte i zmatňujte

Když teploty stoupají, začne se i normální pleť lesknout. A to nechceme. Pomůže sice pudr nebo zmatňující papírky, ale nejlepší je začít už od péče. Sáhněte proto po speciálním krému, který má lehké hydratační složení a zároveň pleť chrání před sluníčkem. NIVEA ZMATŇUJÍCÍ PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ OF 30, 50 ml, 199 Kč. Kromě svěží textury obsahuje také Licochalcon A + vitamín E, které zmatňují pleť a odstraňují z pleti přebytečný maz. Rychle se vstřebává a nezanechává mastný a lepivý pocit. Obsahuje také UVA/UVB filtry, které chrání pleť před spálením a předčasným stárnutím a nepálí v očním okolí. Můžete jej používat v létě každý den a je to ideální krém také na dovolenou.

Opalování bez následků

Slunce je dobrý sluha, ale špatný pán. Pokud si pleť nechráníte, můžou na ní vzniknout nenávratné škody – hluboké vrásky a také pigmentové skvrny, které se pak špatně odstraňují. Výborným pomocníkem je NIVEA PLEŤOVÝ KRÉM NA OPALOVÁNÍ PROTI VRÁSKÁM OF 50, 50 ml, 235 Kč. Je lehký, takže ho na pleti ani necítíte. Hydratuje a obsahuje kombinaci účinných látek: koenzymu Q10, Licochalconu A, vitamínu E a ochranné UVA a UVB fitry. Díky tomu efektivně bojuje nejen proti linkám, vráskám a pigmentovým skvrnám způsobených slunečním zářením, ale také proti poškození pleti.

Krásně bronzová

Zdravě opálená kůže je tak svůdná! Pomůže vám k ní například NIVEA OLEJ NA OPALOVÁNÍ PODPORUJÍCÍ ZHNĚDNUTÍ OF 30, 200 ml, 340 Kč. Má extra lehké složení, obsahuje přírodní rostlinné výtažky, které podporují tvorbu pokožce vlastního melaninu a tím přispívají kintenzivnějšímu opálení pokožky i bez obsahu samoopalovací látky. K tomu nemastí, je voděodolný a hlavně nezanechává skvrny na žádném oblečení. Geniální!

Video placeholde

Slunění hrou

Dětská pokožka je jemná a citlivá, navíc děti neposedí a jsou pořád v pohybu. Proto potřebují obzvlášť silnou ochranu proti sluníčku. A jak si z „mazání“ udělat veselou hru? Zkuste to s novou, revoluční aplikací - DĚTSKÝM MLÉKEM NA OPALOVÁNÍ V KULIČCE SENSITIVE OF 50, NIVEA, 50 ml, 200 Kč. Každá aplikace s kuličkou totiž změní ochranu proti slunci v dětskou hru! Má pečující, extra voděodolné, neparfémované složení s vysokou UVA ochranou, které je určeno pro citlivou dětskou pokožku a snižuje riziko vzniku slunečních alergií. UVA/UVB filtry okamžitě chrání před spálením a trvalým poškozením. Neobsahuje parfém, barviva ani konzervanty.

Svěží po celý den

Pohyb, stres, ale hlavně horko…to všechno způsobuje vyšší pocení. Proto je tu nová řada antiperspirantů Dry Active která obsahuje Dual Active formuli se dvěma antiperspiračními látkami, které chrání proti pocení a zápachu až 48 hodin. Všechny přípravky byly testované v reálném životě. Testující měli na sobě speciální tričko se senzory, které zaznamenávaly tělesnou teplotu a pocení, to se přenášelo do mobilní aplikace, která vše vyhodnotila. Testy potvrdily ochranu na více jak 48 hod a suché podpaží, jako nikdy předtím. Proto i na cestách, na dovolené nebo i v práci budete svěží a voňavá celý den. Vyzkoušejte proto NIVEA ANTIPERSPIRANT DRY, 150 ml, 88 Kč, který rychle zasychá, chrání před potem a zápachem a je dermatologicky testovaný.

Bronzová z koupelny

Toužíte po přirozeně opálené a zářící pokožce? Máte ji mít! A bez hodin strávených na slunci. Vynikající je NIVEA TÓNOVACÍ TĚLOVÉ MLÉKO SUN-KISSED RADIANCE, 400 ml, 200 Kč. Složení s výtažky z ginkgo biloby a olejem z jadérek hroznového vína pokožce postupně propůjčí přirozené opálení. Navíc o pokožku pečuje, hydratuje ji po celých 24 hodin a zanechá ji jemnou na dotek a svěže vonící. K dispozici je ve dvou variantách: pro světlou až normální pokožku a pro normální až tmavší pokožku. A jak na to? Nespěchejte! Lepšího účinku samoopalovacího přípravku dosáhnete, když před jeho aplikací nezapomenete na peeling celého těla. Přípravek po aplikaci vždy nechte zcela zaschnout. Do té doby se vyhněte kontaktu s oblečením. 5-8 hodin po aplikaci na pokožku nenanášejte vodu ani necvičte, aby pot nebo voda nenarušila stejnoměrné opálení.

Ahoj krásné a svěží nohy, sbohem celulitido!

Určitě to znáte – v létě bývají nohy tak těžké a nateklé! Pomůže ponoření do studené vody, ale ne vždy máme tu možnost. Proto je tady chytrá novinka obsahující osvěžující mentol - NIVEA OSVĚŽUJÍCÍ MLÉKO S Q10, 200 ml, 165 Kč, které ulevuje těžkým, oteklým a unaveným nohám, ihned se do pokožky vstřebá, osvěžuje a už za pouhých 10 dní ji zpevňuje. Při pravidelném používání už po 4 týdnech redukuje viditelné projevy celulitidy. Pokud před dovolenou potřebujete s celulitidou rychlé last minute řešení, vyzkoušejte NIVEA ZPEVŇUJÍCÍ SÉRUM PROTI CELULITIDĚ Q10 PLUS, 75 ml, 250 Kč. Má koncentrované složení s koenzymem Q10, L-Karnitinem a výtažky z lotosu, které zpevňují pokožku a redukují projevy celulitidy už za 10 dní!

Zázračná noc

Příliš slunečního záření, slaná nebo chlorovaná voda a vysoké teploty způsobují dehydrataci pleti. A právě v noci se pokožka regeneruje a ještě lépe přijímá výživné látky v krému. Proto je velmi důležité používat noční krém, který vše obsahuje. NIVEA ANTIOXIDAČNÍ NOČNÍ KRÉM URBAN SKIN DETOX, 50 ml, 180 Kč má svěží gelovou texturu, krásně voní a v noci o pleť pečuje antioxidanty, bio zeleným čajem a kyselinou hyaluronovou. Dodá pleti intenzivní 48hodinovou hydrataci a krásně ji vyhladí. Zároveň také pomáhá detoxikovat a obnovuje ochrannou bariéru pleti.

Vsaďte na Aloe Vera

Obzvlášť v létě pokožka potřebuje hydrataci. Skvělou rostlinou, která kůži dodává hebkost a vláčnost je aloe vera. Její gelová šťáva z listů má hydratační, zjemňující, zklidňující a hojivé účinky. Složení s touto rostlinou můžete najít v NIVEA LEHKÉM TĚLOVÉM MLÉKU ALOE & HYDRATION, 250 ml, 140 Kč – díky lehkému složení se snadno vstřebává, nezanechává pokožku mastnou a hydratuje ji po celých 48 hodin. Na mytí doporučujeme letní NIVEA SPRCHOVÝ GEL LOVE SUNSHINE, 250 ml, 75 Kč. Má originální vůni opalovacích přípravků NIVEA, obsahuje hydratační aloe vera, takže o pokožku už při mytí pečuje, zanechává ji hebkou, vláčnou a provoněnou.

Chraňte barvu svých vlasů

Máte‐li vlasy barvené, před dovolenou a také při ní se vyplatí používat přípravky pro barvené vlasy, které zamezují blednutí barvy a vlasy dostatečně regenerují a chrání. Nejnáchylnější na vymývání jsou červené odstíny. Pokud používáte lak na vlasy, vyměňte ho za speciální, který barvu zároveň chrání. Takový je NIVEA LAK NA VLASY COLOR CARE & PROTECT, 250 ml, 100 Kč. Prodlouží svěžest a zářivost barvy vlasů a zajistí extra silnou fixaci účesu. Pečující složení s UV filtry chrání vlasy před ztrátou keratinu.