IPL epilátor Lumea, Philips, 14 999 Kč

IPL epilátor Lumea, Philips, 14 999 Kč Zdroj: archiv firem

Krása v zásuvce: Nejnovější kulma, fén i epilátor!

Nejsou to jen krémy nebo séra, které se mohou zasloužit o zvětšení vašich půvabů. Skvělou diskrétní pomoc přináší i péče „do zásuvky“.

Jako vítr

Fén Supersonic od značky Dyson se rozhodl výmýtit nešvary, které obvykle vysoušeče vlasů mívají. To znamená, že chtěl být co nejlehčím, nedělat rámus a kadeře vyfoukat co možná nejrychleji a nejšetrněji. Dostal proto do vínku nejen extra výkonný motor, inteligentní řízení tepla a minimální hlučnost, ale i ojedinělý design, který prostě chcete! Součástí balení jsou i výměnné magnetické nástavce.

Fén Supersonic, Dyson, 10 799 Kč
Fén Supersonic, Dyson, 10 799 Kč | Zdroj: archiv firem

Záblesky

Na to, aby odradil chloupky v jejich aktivitě, využívá přístroj Lumea od Philips chytrou technologii IPL. Ta vysílá jemné světelné pulzy a vytváří tak teplo stimulující kořínek chloupku k tomu, aby přešel do klidové fáze, přirozeně vypadnul a znovu už nerostl.

IPL epilátor Lumea, Philips, 14 999 Kč
IPL epilátor Lumea, Philips, 14 999 Kč | Zdroj: archiv firem

Hladkou cestou

Kromě standartního (kvalitního, téměř bezbolestného a rychlého) vytrhání, popřípadě i oholení chloupků, má Silk-épil 9 od Braun ještě další nadání: Prostřednictvím dvou různých peelingových hlavic pomáhá odstranit odumřelou kůži i na citlivějších místech a brání nepříjemnému zarůstání chloupků.

Epilátor Silk-épil 9 SkinSpa 9-961E 3-in-1, Braun, 5499 Kč
Epilátor Silk-épil 9 SkinSpa 9-961E 3-in-1, Braun, 5499 Kč | Zdroj: archiv firem

Šlápněte na to!

Epilace je u strojku od BaByliss věc jedna, dvě výměnné hlavice na pedikúru vlastnost druhá. Hrubší struktura válečku je určena k odstranění ztvrdlé pokožky, ta jemnější zase slouží k dokončení úpravy pat. Přístroj lze používat nasucho i namokro a po použití jej stačí pouze očistit pod tekoucí vodou a vysušit.

Epilátor G824E, BaByliss, 1990 Kč
Epilátor G824E, BaByliss, 1990 Kč | Zdroj: archiv firem

Kroutí se?

Unikátní bublinkový tvar kulmy Coco Loco od Lee Stafford umožňuje docílit dokonale vytvarovaných mořských vln. Impregnací těla přístroje kokosovým olejem je navíc zaručeno, že se vlasy nepoškodí. To proto, že účinkem tepla se molekuly oleje uvolňují a kadeře díky tomu zůstávají perfektně jemné a lesklé. Zahřátí kulmy je velmi rychlé, a to až do teploty 200°C.

Kulma Coco Loco Wonderball Wand, Lee Stafford, 1399 Kč
Kulma Coco Loco Wonderball Wand, Lee Stafford, 1399 Kč | Zdroj: archiv firem

Odklidí

V zájmu špičkově čisté, jemné a zářivé pleti si kartáček od Clarisonic přizval na pomoc sonickou technologii, která se ukázala být až šestkrát účinnější, než ruční odličování. Osciluje tam a zpátky, čímž jemně masíruje a odstraňuje nečistoty do hloubky, zlepšuje absorpci a efektivitu krémů a redukuje velikost pórů. To vše za pouhých 60 sekund!

Systém na čištění pleti Mia2, Clarisonic, 3990 Kč
Systém na čištění pleti Mia2, Clarisonic, 3990 Kč | Zdroj: archiv firem

Něco na zub

Vedle efektivního a šetrného čištění zubů se značka Foreo soustředí na výjimečný design a nové technologie. Ty zahrnují rychleschnoucí silikon, který tvoří jak tělo, tak i vlákna kartáčku. Dále pak baterii, jež vydrží 365 spuštění kartáčku na jedno dobití. A nechybí ani vodotěsnost a minimální váha. Kartáčky jsou sonické a mimořádně zábavné! Čištění trvá dvě minuty. Pokud jej ale vypnete dříve, dá vám to kartáček najevo. Zatímco po dokončeném cyklu se naopak usmívá…

Sonický zubní kartáček ISSA Hybrid (4190 Kč), Mini (2590 Kč), Mikro (2590 Kč) a Play (1290 Kč), vše Foreo
Sonický zubní kartáček ISSA Hybrid (4190 Kč), Mini (2590 Kč), Mikro (2590 Kč) a Play (1290 Kč), vše Foreo | Zdroj: archiv firem