Veganský lak na nehty Benecos, koupíte na: milujubio.cz, 111 Kč

Veganský lak na nehty Benecos, koupíte na: milujubio.cz, 111 Kč Zdroj: archiv firem

Kosmetické produkty, bez kterých se v únoru neobejdete!

Únor je sice nejkratší měsíc v roce, ale to rozhodně neznamená, že si ani nestihnete udělat radost. Našly jsme pro vás kosmetické novinky, o kterých jste možná ještě neslyšela, ale až je jednou vyzkoušíte, zamilujete si je! Mrazivé dny budou s novou kosmetiku hned o něco teplejší!

Organická pleťová voda

Tato novinka vás na první pohled dostane svým minimalistickým balením a na první přičichnutí opojnou vůní damašské růže. Přírodní voda má čisticí a tonizační účinky, působí proti stárnutí pokožky a tvorbě vrásek, osvěžuje a rozjasňuje pleť a v neposlední řadě také regeneruje a zklidňuje pokožku. To ovšem rozhodně není všechno. Určitě vás nadchne také to, že se dá používat třemi různými způsoby:

- na čištění pleti– krouživými pohyby naneste na obličej, krk a dekolt - na osvěžení pleti kdykoliv během dne – stačí jen nastříkat na obličej - jako vlasové tonikum – naneste od kořínků až po konečky

Organická pleťová voda Damask Rose, Mark, 269 Kč/50 ml
Organická pleťová voda Damask Rose, Mark, 269 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Matná rtěnka

S blížícím se Valentýnem je téměř povinností pořídit si novou červenou rtěnku, díky které se proměníme ve femme fatale. Zkuste matnou rtěnku s kaméliovým olejem, která regeneruje a především nevysušuje. Rty tak zůstanou zářivé a dokonale vyživené po celý den! A co ještě? Neobsahuje silikony ani parabeny!

Matná rtěnka Grand Rouge, Yves Rocher, koupíte na: yves.rocher.cz, 339 Kč
Matná rtěnka Grand Rouge, Yves Rocher, koupíte na: yves.rocher.cz, 339 Kč | Zdroj: archiv firem

Parfém z limitované edice

Pokud máte chuť vyzkoušet něco nového a na chvilku "zradit" svůj zamilovaný parfém, máme pro vás skvělý tip. Limitovanou "chlupatou" edici Nina Ricci si na první pohled zamilujete. Za návrhem bláznivého flakónu stojí brazilští umělci Ana Strumpf a Guto Requena. Vybrat si můžete ze dvou vůní, kterým dominují ovocné a květinové tóny.

Limitovaná edice parfémů Nina Ricci s názvem Les Monstres, exkluzivně k dostání od 15.2. v parfumeriích Sephora, 1750 Kč/50 ml
Limitovaná edice parfémů Nina Ricci s názvem Les Monstres, exkluzivně k dostání od 15.2. v parfumeriích Sephora, 1750 Kč/50 ml | Zdroj: archiv firem

Relaxační solný peeling

Je pravý čas připravit pokožku na letní měsíce. K tomu nám pomůže peeling, který nás zbaví zrohovatělé kůže a nečistot, zjemní, vyživuje a hydratuje pokožku. Masáž pokožky revitalizujícím peelingem s mandlovým a meruňkovým olejem, panthenolem, vřídelnou solí a meduňkou rozhodně není žádná povinnost, ale radost a relaxace zároveň. Když použijete peeling v horké vaně, přípravek se po smytí z kůže rozpustí a vznikne aromatická olejová lázeň.

Vřídelní sůl z karlovarských minerálních pramenů je bohatá na cenné minerály, meduňkový výtažek napomůže dokonalé čistotě a osvěžení, meruňkový a mandlový olej mají mimořádné zvláčňující a regenerační účinky a panthenol hojí a zklidňuje.

Zjemňující a výživný solný peeling s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou, Manufactura, koupíte na: manufactura.cz, 329 Kč/315 g
Zjemňující a výživný solný peeling s vřídelní solí, mandlovým olejem a meduňkou, Manufactura, koupíte na: manufactura.cz, 329 Kč/315 g | Zdroj: archiv firem

Veganský lak na nehty

Je na čase vystrčit drápky, i když je možná ještě pár dnů budeme muset schovávat do rukavic. Máme pro vás tip na veganské laky, které neobsahují chemický koktejl jako toluen, ftaláty, parabeny nebo silikony. To rozhodně neznamená, že se musíte bát nějakých nevýhod. Laky se skvěle nanáší, rychle zasychají a cena je naprosto skvělá. A aby toho nebylo málo, jsou obohaceny o avokádový olej a vitamín H.

Veganský lak na nehty Benecos, koupíte na: milujubio.cz, 111 Kč
Veganský lak na nehty Benecos, koupíte na: milujubio.cz, 111 Kč | Zdroj: archiv firem

Plánujete svatbu? Všechno, co potřebujete, najdete v našem speciálu Dokonalá svatba. Tipy na nejkrásnější místa na obřad, přehledný harmonogram, kdy a co zařídit, nejnovější trendy přímo z přehlídek, tipy na šaty, účesy, nejkrásnější květiny nebo dorty, zkrátka vše, co potřebujete pro plánování Dokonalé svatby!