Krásné zuby můžete mít i vy.

Krásné zuby můžete mít i vy. Zdroj: Shutterstock

Jste si jistí, že o svá ústa pečujete správně? Přijďte se zeptat do dm!

Jaká je ta nejvhodnější pasta? Co kartáček, má být měkký či tvrdý? A jak je to s ústní vodou, je nutná nebo jen doplňkem navíc?

Pokud i vy tápete při volbě pasty, kartáčku či ústní vody a neznáte pravidla, která dodržovat, máme pro vás ideální příležitost jak tento každodenní problém rozklíčovat.

Asociace dentálních hygienistek spolu s dm a značkami elmex a meridol utvořili ucelený přehled péče o ústa. Ať už vás trápí problém se zubním kazem, řešíte citlivé zuby či krvácející dásně nebo se jen chcete ujistit, že o ústa pečujete správně, nyní máte příležitost najít veškeré potřebné informace na jednom místě a navíc se můžete přijít osobně zeptat přímo na vybrané prodejny dm.

Krásné zuby může mít každý. Jak na to?
Krásné zuby může mít každý. Jak na to? | Zdroj: Shutterstock

Rada nad zlato od dentální hygienistky

V rámci projektu „Centrum zdravého úsměvu“ se totiž spouští roadshow v síti prodejen dm, kde budou k dispozici dentální hygienistky a vy se tak můžete zadarmo dozvědět veškeré rady a odpovědi na vaše otázky. Roadshow probíhá ve vybraných prodejnách od 20.3. až do 14.4., v čase od 14 do 18 hodin. Více informací naleznete zde.

Pokud vám nevyjde cesta na některou z prodejen dm, určitě naleznete odpověď na svou otázku na webu celého projektu, kde jsou nejen články, ale také videa a kontakty na dentální hygienistky a vy se tak stanete odborníkem na danou problematiku.

Mít krásný a zdravý úsměv nikdy nebylo snazší.