Video placeholde

Jarní inspirace: Outfity složené z nejžhavějších aktuálních trendů!

Už jste důkladně schovala péřové bundy, kabáty i kozačky? Dobře jste udělala! O slovo se totiž hlásí jarní trendy, které se ve vašem šatníku budou vyjímat! Vedle kousků, které jsou pro trošku odvážnější ženy, jsou v kurzu i některé klasiky, které bez ohledu na věk nebo postavu sluší úplně všem! 

Pokud váháte, co si z nových kolekcí vybrat a čím obohatit svůj šatník, máme pro vás tipy na kousky, které by žádné milovnici módy neměly letos na jaře (a vlastně ani v létě) chybět! Jedním z největších hitů jsou pohodlné kalhoty s lampasy, které spojují tepláky a kalhoty dohromady. Nejlépe vypadají, když je zkombinujete s protikladným vrškem, například s elegantní bílou košilí, která by vám rozhodně ve fashion výbavě také neměla chybět!

Ideálním vrškem je jako již několikátou sezónu džínová bunda. Letos jsou v popředí oversized modely, ale chybu rozhodně neuděláte ani v těsnější bundičce. A co nám ještě v outfitu chybí? Boty a kabelka! Kromě tenisek ve všech podobách jsou velkým jarním i letním hitem gumové pantoflíčky. Mohou být ozdobené jen nápisem, ale i perličkami, volánky nebo třeba kožešinou.

A kabelka? Zapomeňte na velké a neforemné pytle! V popředí jsou aktuálně menší kabelky do ruky i crossbody, ideálně v nápadném geometrickém tvaru.

Video placeholde

Za zapůjčení oblečení děkujeme Zoot.cz!